0 oy
64 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (79 puan) tarafından
Biber turşusu yapcam da kıtır kıtır kalması için nasıl turşu kurmalıyım ne malzemeler kullanmalıyım

1 cevap

0 oy
(4,289 puan) tarafından
Ben kaynar su ile kuruyorum tazeliğini koruyor 
(4,289 puan) tarafından
Alta sarimsak koyuyorum biberi bastiktan sonra üstüne 1 yemek kaşığı kaya tuzu 1 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorum üstüne artima suyunj kaynattiktan sonra döküyorum kapağını kapatiyorum yeni kapak olacak bu arada. Sonra ters ceviriyorum soguduktan sonra normal haline ceviriyorum kavanozu sıcak olduğu için vakumluyor serin yerde muhafaza ediyorum. Sirkenin oranını kendi damak zevkine göre azaltabilirsin
(79 puan) tarafından
Bu tarif ne kadarlık kavanoz için
(2,962 puan) tarafından
Bende boyle yaparim. Salatalik tursusu olarak yapiyorum.
Yorum sahibi degilim ama bu 1 lt.lik kavanoz olcusu olmasi lazim.
(4,289 puan) tarafından
Kusura bakma eklemeyi unutmusum  1 litrelik kavanoz icin
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
23 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde AyseBurak (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
16 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gelbebegim (1,428 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
20 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 1bebe1anne (272 puan) tarafından soruldu

379,213 soru

11,351,626 cevap

34,822 kullanıcı

...