0 oy
96 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (172 puan) tarafından
Biber turşusu yapcam da kıtır kıtır kalması için nasıl turşu kurmalıyım ne malzemeler kullanmalıyım

1 cevap

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Ben kaynar su ile kuruyorum tazeliğini koruyor 
(4,293 puan) tarafından
Alta sarimsak koyuyorum biberi bastiktan sonra üstüne 1 yemek kaşığı kaya tuzu 1 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorum üstüne artima suyunj kaynattiktan sonra döküyorum kapağını kapatiyorum yeni kapak olacak bu arada. Sonra ters ceviriyorum soguduktan sonra normal haline ceviriyorum kavanozu sıcak olduğu için vakumluyor serin yerde muhafaza ediyorum. Sirkenin oranını kendi damak zevkine göre azaltabilirsin
(172 puan) tarafından
Bu tarif ne kadarlık kavanoz için
(3,049 puan) tarafından
Bende boyle yaparim. Salatalik tursusu olarak yapiyorum.
Yorum sahibi degilim ama bu 1 lt.lik kavanoz olcusu olmasi lazim.
(4,293 puan) tarafından
Kusura bakma eklemeyi unutmusum  1 litrelik kavanoz icin
(172 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
6 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde muhendisbirana (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
23 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde AyseBurak (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,945 soru

12,168,057 cevap

36,631 kullanıcı

...