0 oy
131 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (172 puan) tarafından
Biber turşusu yapcam da kıtır kıtır kalması için nasıl turşu kurmalıyım ne malzemeler kullanmalıyım

1 cevap

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben kaynar su ile kuruyorum tazeliğini koruyor 
(172 puan) tarafından
Kaynatıp sıcak sıcak mı kavanoza koyuyorsun
(4,285 puan) tarafından
Alta sarimsak koyuyorum biberi bastiktan sonra üstüne 1 yemek kaşığı kaya tuzu 1 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorum üstüne artima suyunj kaynattiktan sonra döküyorum kapağını kapatiyorum yeni kapak olacak bu arada. Sonra ters ceviriyorum soguduktan sonra normal haline ceviriyorum kavanozu sıcak olduğu için vakumluyor serin yerde muhafaza ediyorum. Sirkenin oranını kendi damak zevkine göre azaltabilirsin
(172 puan) tarafından
Bu tarif ne kadarlık kavanoz için
(3,324 puan) tarafından
Bende boyle yaparim. Salatalik tursusu olarak yapiyorum.
Yorum sahibi degilim ama bu 1 lt.lik kavanoz olcusu olmasi lazim.
(4,285 puan) tarafından
Kusura bakma eklemeyi unutmusum  1 litrelik kavanoz icin
(172 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
6 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde .misafir.kullanici. (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,480,362 soru

24,223,577 cevap

338,792 kullanıcı

...