0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar ben bir kaç gün önce adet oldum iki gün bile sürmedi yani o iki günde bir pedi doldurmadi diyebilirim bugün cinsel ilişkide bir gaz sesi geldi ve ardından yarım avuç kadar kan geldi sprialim var birkaç gündür de kasik ağrım var yaşayan var mı Pazar gününden beri kan gelmiyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen iyi misin adetliyken resmen ilişkiye girmiş siniz 
(6 puan) tarafından
Hayır yanlış anladın adetim bitti iki gün oldu adetim biteli bitti yani gelmedi bir iki gün sonra ilişkiye girdik ilişki anında kan geldi
-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Bence adetin bitmemişti zaten. Normal yani öyle olunca
(6 puan) tarafından
Cuma adet oldum pazar kesildi
(6 puan) tarafından
O arada ki iki gün zateb bir pedi doldurmadi sonra kesildi hiç gelmedi
(2,147 puan) tarafından
10 gün süre içindeki kanamalar adet kanaması olur diye biliyorum. 10 gün sonra artık hastalık durumu olur. Yani senin 10 gün içinde tekrar geldiyse adetin bitmedi demek. Hap kullanıyorum.  Benim de aynı oldu. Eşimle yakınlaşmadım. Şuan on günü geçti abdestimi aldım normal hayatıma devam ediyorum. Onu demek istedim.
(6 puan) tarafından
Benim normalde5 gün sürerdi yine az sürdü2 gün spiral mi kaydı acaba kayda böyle yapar mı acaba
(2,147 puan) tarafından
Yapabilir bence.  Benim tanıdıklarımda kesilmeyen kanaması olan bile var. On gün bekleseydin keşke yine de. Sen bi doktora git mutlaka. Kayarsa korumaz da çünkü o.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım spiral ara ara kanma yapıyor.bazen adetini kısa sürdürüp sonra arada kanama yapabiliyor yani ondan kaynaklıdır 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 215 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
14 Temmuz 2023 Aile kategorisinde izmirli3555 (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 507 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

407,227 soru

12,223,618 cevap

36,822 kullanıcı

...