0 oy
182 göst.
Aile kategorisinde (67 puan) tarafından
Merhaba özel olacak fakat 1 .5 sene önce doğum yaptım ilk defa kasık ağrısı sorunu yaşıyorum sonrasında kist vs  apandist başka bir durum olabilir mi normal mi sizce? 2 saattir kıvranıyorum ilk defa başıma geliyor :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyon olabilir canim
(67 puan) tarafından
Hmm teşekkürler önce de enfeksiyonun oluyordu ilk defa böyle olunca korktum
tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu varsa çok ağrı yapar
(67 puan) tarafından
Yaa doktor apandist şüphelenmişti geçmeyen ağrın olursa gel demişti aklıma ilk o geldi .İdrarım yanmıyor ama gene de aklımda olsun sağolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır canım. Enfeksiyondan dolayı oluyor.

Birkere bendede olmuştu. Doktor antibiyotik yazdı rahatladım idrar yolu enfeksiyonu vardır sendede

Pazartesi günü sağlık ocağında aliyorlarsa idrar tahlili ver
(67 puan) tarafından
İdrarın yanmıyor canım ama .Aklıma apandist geldi nedense öyle olsa duramam sanırım hiç
tarafından
Yanmaz canım. Hayır apandist değil.
Enfeksiyondan oluyor. Sen bı tahlil ver bak göreceksin.
Benimde öyleydi. Hemşire bir arkadaşım var ona sordum. Oda kesin enfeksiyon var ondan oluyor dedi. Hastanede test verdim gerctn enfeksiyon cikti
(67 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim  pazartesi giderim olmadı
tarafından
Git ihmal etme. Cogalmasin
0 oy
(2,185 puan) tarafından
Banada oluyor arada sırada adet ile alakası olmayan zamanlarda doktorum muaynede bir sorun gormedi ama enfeksiyon var ondan olabilir dedi
(67 puan) tarafından
Teşekkürler  önce enfeksiyonum oluyordu hiç böyle olmadı apandist mi acaba diyorum öyle olsa hiç duramam sanırım
(2,185 puan) tarafından
Gecerse sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ama için rahatlasın diye istersen bir doktoruna gorun zaten dogumdan sonra gitmen gerekir kontrol amacli

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 507 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayca1235 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 901 göst.
25 Mart 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,313 soru

12,226,185 cevap

36,829 kullanıcı

...