0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

Kızlar kızım haftaya 1 yaşına girecek inşallah.

Bir iki gündür ben Bi yere koyup gel gel VS şeyler dersem geliyor tabi keyfi isterse. En fazla 5 adım attı o da bir kere sadece. Tutunup yürüyor emekliyor. Düz duvardan da tutunup kalkıyor yürüyor. Ama kendi başına yerden kalkamıyor. Tabi her şeyi bir anda beklemiyorum ama heyecanlanıyorum sabırsızlaşıyorum:D<3 kaynanam da sürekli ayak bağı kesilecek deyip duruyor birinde gördü her zaman aynı şeyi diyor. Ayak bağı kesilmeden yürümez asla diyor. Dedim ne alaka ona bakarsan emeklemeez tutunup da yürümez diyordu kilosu yüzünden ama yapıyor maşallah. Kardeşim var 3 yaşında o yaşına bastığı hafta bir anda yürümeye başladı hiç öyle ayak bağı falan da kesilmedi yani

Bu arada ayakta desteksiz durabiliyor ama adım atmaya cesaret edemiyor gibi bazen o da sevinip yapıyor ama bilemedim 

10 Cevaplar

0 oy
(1,541 puan) tarafından
Kızım 14 aylik hala yürümüyor 
-Reklam-
0 oy
(405 puan) tarafından
Canım aynıııı aynııı benim kızımda tam bahsettiğin gibi aynıydı :) tam 13. Aylıkken komple yürümeye başladı ve artık hiiç oturmuyor. Evet sabırsızlanıyoruz çünkü başarılarını görmek ve bir sorun olmadığını anlamak içimizi rahatlatıyor. Yürüyecektir anası yakın zamanda bebişin keyfine kalmış bişey, canı istediği zaman yürüyecek :)
(983 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya canı isterse yapıyor. Eşim işten geldi Bi heyecanla ona göstermek istedim inat etti yürümedi. Djdjdj sonrasında geceye doğru bana karşıma koydum kollarımı açtım geldi sarıldı o yani djdjjd
(405 puan) tarafından
Tabii bide kamerayı açınca hayatta yürümezler çekicem diye bin takla atardım :) ayrılık korkusu yaşıyorlar bence yoksa yürüyebiliyor belliki seninki. Bide benim kızım çok temkinli büyük ihtimal ondan adıma erken başladı ama yürüme çok sonradan geldi otururken bile çömelip oturur totosu kıymetli :) sağlıkla büyüsünler inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Ya ne bağı Alalh aşkına bide asla diyormuş kızım 11 aylıkken yürüdü öyle biranda oldu ayağa kalkiyormus zaten yakınız zamanda seninkide yürür biz hiç öyle bağ falan bişey yapmadık hiç alakası yok takma kafana 
(983 puan) tarafından
Kız yok ne takıcam sadece sürekli vik vik başımda aynı şeyi diyor. Bakalım artık
tarafından
Ben sizin Kaynanalari okurken sinir hastası oldum valalhi
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Tatlım çocuktan çocuğa deişir bazıları erkenden yürüyor bazıları geç benim kız 9 aylıktı baya adım atıyordu pek imeklemedi ama 

Görümcemin kızı bir yaşını geçti yeni yeni tutanarak kalkıyordu o bebeğin yapısına göre deişir başkalarının tıngırtısını duyma
0 oy
tarafından
Bir iki aya yürur sen korkma ki bebek de korkmasın sen korkarsan o da korkar yürümez 
0 oy
(7,699 puan) tarafından

İki oğlum var büyük 10 aylıkken yürüdü küçüğüm 13 aylık şuan canı isterse baya yürüyor sonra pattt düşüyor:D

0 oy
(1,420 puan) tarafından
Benim oğlumda 10 gün sonra doğum guju emekliyor emekliyerek her yere gdjiyor o yüzden yürümek istemiyor tutunarak kalkıyor ki bunları 7 aylıkken yapmaya başladı yürütuyorum bir şeye gdiiyoruz daha hızlı gitmj icjn elimi bırakıp hemen emekliyor 
0 oy
(4,841 puan) tarafından
Ayak. Bagı ne oluuo ki. Yurur yurur yakındır sen devamlı elınden tut yürüt. Benımkı 13.aylk yurudu ugrasaydım 1 yasında yururmustu bır hafta ustune düştüm hemen yurudu
(983 puan) tarafından
Tek elinden tutup yürütüyorum ama işte.
Bu arada ayağ bağı şöyle. Çocuğun ayağına ip bağlanıyor cuma günü mü ne duası varmış sanırım ben de tam bilmiyorum. O ip kesiliyor çocuk yürüyor
0 oy
(13,613 puan) tarafından
Bir yaşına girerken aynı anlatıığın gıbı başladı

Duştu kalktı ağladı yine kalktı denedi kendi haline bıraktım gıdıp kaldırmadım kalk dedim sadece

On günde yurudu
0 oy
(7,594 puan) tarafından
Adımlar atmaya başladıktan sonra 2 hafta içinde tamamen yürüdü. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 770 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 386 göst.
13 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu