Yav bir insan niye nankör olur anlamadım. Saat 6 da kızımı aldım parka gittim beni saat 7.30 aradı . yatak döşek yatıyorum eve gel yemek yok babanlar gelecek fln diye. Bende rahatsızlandım diyince telâşlanıp eve geldim. Sen gel ac karnınına çık dışarı açlıktan tansiyonun düşsün eve gel. Neyse o panikle geldim. Babamın gelmesine yarim saat var ve ne yemek yapsam şaştım. O gün yemek yaptım sofrayı kurdum bulaşık yıkadım. Buzdolabı bozuldu eskiyi çıkardık onu bosalttim yeniyi temizledim yerleştirdim. Eskiyi sildim. Ertesi günde gitmedim yukarı sabah süt almaya gittiğim zaman ağzında sakız gayet dinç gördüm.
Komsum aradı gel kapıda oturalım diye. Kaynanamda Bekliyor bekliyor saat 7 de pazara gidiyor. Daha ucuza alırım diye.
Neyse kapıda bizi gördü siz nasıl insansiniz boyle hasta mi bakılır dedi. Bende dedim sen onu da yapmıyorsun. Gorumcem de kapıda oturuyordu baban geldi mi dedi geldi birşeyler hazırladı yiyor dedi. Siz ne ise yarar sınız böyle kaynata herkese lazım. Sesi çıkmıyor dedi. Komşumun yanında benimde iyice sinirim bozuldu. Senin sesin çıkıyor da ne oluyor yerin mi oluyor dedi bozuldu iyice cıktı yukarı.
Sanki mecburum madem kocanı düşünüyorsun erken git işlerini erken hallet kocana bak yanlış miyim..?
Nolur gelin elden ele bir boğalım ben iyice boguldum çünkü .
Eşime söyledim eşimde durduk yere niye can sıkıyor ki dedi kaç gündür zaten yukarıdayız dedi. Bugün gitmiyoruz dedi. Ben de zaten gitmiyecektim sen istesende dedim..sustu