0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bu aralar kalbim sıkışıyor nefes almakta zorlanıyorum heryerim ağrıyor.p.tesi doktora gideceğim ama çok korkuyorum.bana bişey olursa kızım napar diye çok korkuyorum ona bakabilecek aklı başında kimsem yok etrafimda kafama çok takıyorum neden olur bu stresden mi kaynaklanır hastalık habercisidir.nolur dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var kimin duasının tutacağı belli olmaz  Allah rızası için bişey çıkmasın diye dua edin.kizim olmasa umrumda olmazdı kendim ama çocuğumu çok düşünüyorum eşimin psikolojisini.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Stresten veya havalardan olabilir canım çok sıcak zaman zaman bendede oluyor bişey çıkmaz inşallah 
tarafından
Evet canım olabilir Allah razı olsun .konuyla bağımsız ama asi oldun mu canim kovit asisi
tarafından
Yok canım hiç bir covit aşısı olmadim genelde asi olanlarda oluyormuş duydum
-Reklam-
0 oy
(9,176 puan) tarafından
Ben şimdi oğlumu okula bıraktım 1 sokak ötede eve gelene kadar kalp carpintim oldu. Ne zmn yürürsem merdiven çıksam carpintim oluyor tişört bile titriyo. Ama benim tiroid sorunum var o kalbimi tetikliyor sanırım bende dahiliyeye gidip bakacam
tarafından
Bende de öyle canım hızlı yürüdügum zaman merdiven çıksam öyle olur ama iki üç gundur böyle basiolar beni boğulacak gibiyim kalbim sıkışıyor sanki üstünde afedersin oku.z oturuyo ağırlık var gibi buda nefes alabilmesi zorlaştırıyor .kardiyoloji ye randevu bulamadım dahiliye ye aldım bende canim.insallah bişey çıkmaz gerçekten korkuyorum .aşı oldunmu canim sen kovit asisi
(9,176 puan) tarafından
Sadece bir doz biontek oldum ikinci dozu olmadım. Dediğim gibi benim guatirim yükselmişte olabilir yükselince kalbime vuruyo bende dahiliye gidip kontrol edecem
tarafından
Bende iki doz oldum cevremdekiler aşıdan dolayı kalple ilgili sorunlar yaşadı.Allah korusun Sanada geçmiş olsun canim
(9,176 puan) tarafından
Aynen bende çok duydum bu asilardan kalp krizlerini Allah korusun hepimizi çocuklarımız daha kucuk
tarafından
Amin canım evet bende korkuyorum
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Bu aralar başını strese sokan birşey var mı stresten kaynaklıdır ya da sıcaktan benimde üzüldüğümde sıkışıyor bidr sıcakta da hemen böyle olunca soğuğa yakın ılık suyla yıkan etkisini o zaman anlayacaksın 
tarafından
Stres olmazmi canim ya herseyim stres benim onun da etkisi vardır belki doğru söylüyorsun.sagol canim eşim gelince yikanicam inşallah gecer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 173 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 227 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guzelanne1 (36 puan) tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,779 cevap

36,186 kullanıcı

...