0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (11,730 puan) tarafından
Cinlerim kalkıyor susuyorum .iki gün önce annemin saçını boyadık.hep evde yaparız anneme.kardesim yapar yani önce dibini açar sonra üstüne boyasıni yapar.bende aynı renge boyarim ama ben açmadan yaparım tutar benim saçım çünkü temel rengim koyu kumral saçım.kardesim açtı saçını annemin yıkadı .bana da sen boyasini yapiver dedi yaptım.bu sefer nedendir bilemem dipleri çok açılmış .boya açık renk tuttu.gece saat 1.5 .annem Barım Barım bagrindi ikimize de .benim ne suçum var diyorum.(açmayı ben yapmadım bilem etmem,boyayı ben alamadım ,bana boya dediler boyadım) bana neden demedin diyor ben açmadan yapıyorum.ya dedim ya diyorum siz bana senin saçın kumral ondan dediniz ya diyorum yok anlatamıyorum.sabah 8 de kalktım boya aradım buldum tekrar boyadım .düzeldi ama gene de açık renk yani.(insan içine çıkılır renk) akşama kuzen geldi bize.annem yokken anlattim bak annem gelecek sana da soracak durumu biliyorsun güzel de geç yorum yapma dedim.uyardim.annem geldi tam da tahmin ettiğim gibi durumu anlattı sordu kuzene nasıl olmuş diye.bu bir basladi gülmeye nasıl olmuş saçın diye.telefondan açıp komik foto gösteriyor anneme buna benzemisin diye ,sen bu saçı düz siyaha boya diye gülüyor ,bir de turuncu giymissin üstüne gulmediler mi sana diyor.ya uyardım demi güzellikle.uyarmasam bile yapılır mı böyle Allah aşkına.bunda art niyet yok mu siz söyleyin. Kusurabakmayin uzun oldu.Kardesimi zor tuttum yolacakti.iceri çektim bak bunu yapan başka yere bu konuyu değişik anlatacak filan dedim durdurdum.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kardeşinin yerine sen onun saçını başını yolsaydın keşke ne kadar ayarsız insanlar var yahu sanane ne oluyor 
(11,730 puan) tarafından
Canım ben hesabını vericem de çok başka anlatılacak konu disariya demicek ki ben bunu yaptim
-Reklam-
+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Ay hıc cekemem böyle seylerı ınan orda anneme cok ıstıyorsan kuafore gıt boyat anne her zaman olurken ıyıydı bu kez boyle oldu diye benım sucum ne yeter ama artık der sustururdum kuzene falanda önden uyarı falan yapmazdım ısım olmaz sen oyle dıyınce annende sıze patlayacak dıye yapmayacaksa da yapmıs pisliğine

kardesını bari tutmasaydın yolsaydı
(11,730 puan) tarafından
Ben uyarmazsam yapar diye düşündüm açıkçası.anneminde huyu bu .bende zaten seneden seneye geliyorum istiyorum ki gönlümüz kirilmasin
(1,571 puan) tarafından
Senede degıl 10 senede de gelsen ınsana neyse odur canım kırmayım dersen hep kırılırsın buda bır gercek sen bırsey yapmadıgın halde sacma sapan olaylar yasamıssın cok dusunme kımseyı bosver
(11,730 puan) tarafından
Gram kusurum yok.bana bunu boya dediler boyadım.boyayi önceden kendileri almış kendileri aciciyi almış .bana aciciyi da sen yap dedi kardeşim ben yapmam bilemm dedim yapmadım.ben çok güzel boyarim saçı gram böyle tasirmam bulastirmam filan ondan boya denilince tamam dedim
(1,571 puan) tarafından
Anladım canım ne dıyeyım kı ayıp etmıs annende kuzende
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Resmen boş yapmış bazı insanlar çok gereksiz
(11,730 puan) tarafından
Uyardım anlattım annemin hareketini huyunu biliyor  daha da üstüne yaptigi
(4,224 puan) tarafından
Bilerek yapmış resmen kardeşinin yolmasina izin verseydin keşke
(11,730 puan) tarafından
Bilerek yaptı tabi ki
0 oy