İyi akşamlar kızlar herkes bebeğin yürüsün o zaman göreceksin bu iyi günlerin diyip duruyor bir bebeğin yürümesi kötü bişey mi bebeğim yürüdüğü zaman benim en mutlu olacağım anlar die düşünüyorum çünkü daha kolay rahat edecek bi yere gittiğinde sürünmek zorunda kalmıyacak bacakları daha fazla acımıyacak
koşturmaca açısından diyorlar, bir de her şeye elini sürme, yikma devirme tehlikeli seylere koşma, artık kucagimdan insin de yürüsün ben peşinden koşarım her şey sırayla güzel
Ben yurusunde rahatlasam derdim hep gercekten yurudu rahatladim. Cunku surekli beni yurutun isterdi ayy belimiz kopardi ya. Valla yurudu rahatladik. Ki 10 aylikken yurudu
Aman evlenirsin çocuk olsun gorucez derler çocuk olur 40i çıksın uykusuz geceler başlıcak derler biraz buyur dişi çıksın o zaman daha fena derler dişi çıkar yürüsün görursun derler yürür 2 yaş sendromu olsun bunlar iyi günlerin derler o Biter memeden kesmede yandın derler o Biter bez bırakmak çok zor bu şey değil derler sorna 3 yaş sendromu daha kötü derler sonra 4 yaş sendromu sonra ilk okul zor derler sorna ergenliği zor derler bitmez anam bitmez ama yürümesinin zor yani devamlı düşme tehlikesi var peşinden ayrılmaman gerek bir de çok meraklı oluyorlar her yeri kurcalıyor tehlikeli şeyler yapabiliyor o açıdan zor ama her biri ayrı güzel
1,492,313 soru
24,383,987 cevap
348,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın