33 yaşımdayım evlilikte ki sorunları ailem az bilir ve karıştırmam kendim hallederim
Peki siz herşeyi ailenize danışarak mı yapıyorsunuz?
Halledebiliyorsam hallederim, isin icinden cikamiyorsam beni yargilamadan dinleyecek kendimden daha olgun tecrubeli ornek aldigim bi yakinima yakinima anlatirim bu burdan sevsigim biri bile olabilir annem de olabilir. Ama olgun biri olmasi onemli. Annemle herseyimi paylasirim ama yine kendi bildigimi yaparim
Hyır iyisiyle de kötüsüylede yuva benim
Anlatırsam onlar üzülecek
Ben iyi olcam onlar üzüldüğünle kalacak iyimi bilsinler
Kötümü ben kendim hallederim
Çok şükür
Bence herkez kendi evliliğine bakmalı kendi sorunlarını kendi çözmeli ben kimseye danışmıyorum kimseyede bişey anlatmıyorum o dertlerin sorunların arasında boğulsam bile
Eyerki bi konu cozulmuyorsa surekli ayni konuysa o zaman soylerim 1 kere soylemistim bida olursa ayni konu anlatmam cunku babam uzuldunde benim icim parcalaniyor bence aileler biyere kadar en onemlisi iki es oturup sorunu cozmek
Hiç kimse hic bir şeyimi bilmez neme lazm
Bu soruyu şunun için sordum buradaki çoğu postu yazmasam da okuyorum annem şunu yaptı ablam şunu dedi eee kızın ki kıza oğlanın ki oğlana peki bu eşler nasıl mutlu olacak hadi biz aklımızla hareket ediyoruz peki edemeyenler?
404,051 soru
12,104,285 cevap
36,423 kullanıcı