0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ahahahahah linç etmeye geleceksiniz dimi yemezler aha bu büyük kafesteki derviş cenesizin teki susmak bilmez aha bu küçük kafesteki de durmuş pasaklı mi pasaklı aha bu yayiysip yatan beyefendi de caki ben yermisim diye ne bulursa yer

image

image

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah ah benim kızım da eşim istemiyo daha doğrusu huylanıyo tiksiniyo diye anneme gitti onlarda kızışınca salmış haberim olmadan :(((
tarafından
İki metrelik akvaryum vardı dev gibi onu sattirdim şükür çok zordu bakimi
tarafından
Kavi benim için mi dedin. Çok üzüldüm ben bana kaçtı dediler hatta gidelim parkta bakalım fln diyince söylediler. Kısırlaştırcaktım ben onu eşim rahatsızdı biz hastanedeyken salmışlar
tarafından
Çokda büyükmüş akvaryum eşin fazla düşkün galiba hayvanlara ne güzel
tarafından
Cooooook aklı gider derviş biraz az konuşsun hemen telaş eder
tarafından
Gerçekten çocuklarıymış :D
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Kocanın çocuğu da senin neyin oluyor demeye geliyorken bu minnoşları gördüm çok tatlılar yaaa ☺️
tarafından
Benim üvey evlatlar*☺️
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Kız daha çocuk düşünüyor musunuz ? Yeter bence ya hayat çok pahalı jsjsjsj
tarafından
Gelsin hayat bildiği gibi☺️
0 oy
tarafından
Kizx bende çok isterim ama annemde vardı çok çok tüy döküyorlar ben yapamam hem onlara günah diye yeltenemiyorm
tarafından
Canım papağanlar tüy dökme sorunu yok ama çekirdeği citleyip yere atıyor ☺️
0 oy
tarafından
Benim de eşim istiyor ben istemiyorum. Hayvanları severim ama çocuk olmasa belki olabilirdi. Onun bütün sorumluluğunu da bana kitlicek biliyorum o yüzden olmaz. Kızım biraz daha büyüsün öyle kedi sahiplenirim. Kayınvalidemlerde var bitane tekir kedi insan yalı ile 40 45 arasında sanırım pek anlaşamasalarda bir birlerini seviyorlar. Dün kızımı tırmaladı kızın gıkı çıkmadı. Şimdi yine evde kovalamaca oynuyorlar. Kız kovalıyor kedi kaçıyor. Bir de yaşlandı artık rahat bırak diyorum. Bu sefer kızımdan kaçmak için terasa çıkıyor uyumaya. Üzülüyorum kızım da böyle yapınca yazık günah kediye bu sıcakta yatmaya yer arıyor zaten diye. 
tarafından
Benim kızımda öyle ben dokunsam kıyamet kopar kedi tirmalar sesi çıkmaz tabi kedimizin aşılari falan var hiç dert etmiyorum o yuzden
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Isır totosunu onların =D
tarafından
Dervişi isirayim en zararsizio☺️
0 oy
(11,477 puan) tarafından
Konuşuyor mu cnm bunlar 
tarafından
Evet canım ikisi de konuşur ama büyük kafesdeki daha çok kelime biliyor ölürüm turkiyemi söylüyor
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Seni kötü üvey anne seni :))) rabbim razı olsun sizden maşallah maşallah 
tarafından
Teşekkür ederim canim benim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,607 göst.
18 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Byzzz (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,190 göst.
13 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (8,470 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 424 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 208 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kaplan2020 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,907 soru

24,469,265 cevap

355,054 kullanıcı

...