0 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Eşinizin ailesinin sizi kabullenemediğini biliyorsunuz, hissediyorsunuz hal hareketlerden, samimi değiller, sizi saymıyorlar, böyle bir ortamda barınmak da zor, eşinizin hatrına gidip gelir miydiniz yoksa görüşmezmiydiniz

2 Cevaplar

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Yok sayıldığım yerde bende yok sayarım.. Saygısızlık görmediysem bayramdan bayrama giderdim 
(145 puan) tarafından
Kuru kuru kız aldılar hiçbir şey görmedim, benimle iletişim de kurmadı, benim yazmam ve aramamla konuştuk hep ama kötü benim
(6,078 puan) tarafından
Bacım arama yazma evet yalnız kalacaksın biliyorum ama bi süre uzak dur
(257 puan) tarafından
Benim de öyleydi. Başta annesinin farkındaydı sonra ben mesafe koyunca annesi kıymete bindi. Bitti gitti zaten
-Reklam-
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Beni istemediler misal eşim ve ben konuşmayı kestik baya zorluklar yaşadık. Şuan yatılı iş bulup çalışıyor eşim köy yerinde kalıyorum bebeğim olacak bunaldım sıkıldım keşke biraz beni tanımak isterlerdi ama eşimin annesi ve babasınij sözü değil abisi ve ablasının sözü geçiyor ailesi pasif kalmış çocuklarının yanında belki ilerde akılları başlarına gelir biraz pişmanlıkları var gibi eşimin babası bayramda ziyarete gelin demişti torunları olacak diye bir miktar para yardımı yaptılar pasif olmasalar bu evin kurallarını biz koyarız deseler güzel bir aile ortamı yaşayabiliriz aslında ben isterim şahsen elin tanımadığımız insanların yanında barınmak yerine eşimin ailesi çocuğumun babannesi dedesi dediğim insanlarla olmayı arkada aile desteğini hissetmeyi ama nasip kısmet işte 
(145 puan) tarafından
Belki hayırlısı budur sizin için de, görüşseniz belki ablası abisi daha zorluklar yaşatacak zamana bırakın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 383 göst.
8 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Darknes123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.

Kategoriler

1,493,084 soru

24,396,042 cevap

349,752 kullanıcı