0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evde hazır ayran vardı tarihi 8 gibi duruyordu ama dikkatli bakınca 3 gibi duruyo anlayamadım mart mi ağustos mu. Ama kızım yemekten iki saat sonra iki kere kustu ve cıvık kaka yaptı. Birazdan acile götürcem üç buçuk yaşında. Eşim gelene kadar bişey yediereyim mi. Acıktım diyo.patates hasliorum. İshali için. 

Bi huysuzlugu yok kakayı yapıp kusunca rahatladı ama yinede götürcem doktora. 

2 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Çok bişey yedirme acilde kustuğunu söyle bidaha midesini yıkamaya çalışmasınlar ya geçmiş olsun bacım 
tarafından
Ayranı iceli çok oldu sagolun başka bişey yaparlar mı serum filan
(6,048 puan) tarafından
Serum takıyorlar ben bikere gıda zehirlenmesi yaşamıştım yıllar önce direk hastaneye götürdüler yiyeli 40 45 olmuştu bulantıyla anladık hastaneye gidene kadar 3 4 kere kustum yinede midemi yıkadılar sonra serum taktılar sabaha karşı eve gelmiştim
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bugün eşime kahve yapacaktım buzdolabındaki pastörize sütü cezveye koydum ısınınca kesildi oysa daha dün almistik.Tarihine bakmayın markette buzdolabına koymadan sıcakta bekletiyolar sonra diziyolar buzdolabına.Millet alinca süt ayran hemen bozuluyor evlerde.Biraz yapsın tuvaletini atsın mikrobunu sonra reflor verirsiniz.Kakasinin rengi sizi suphelendirirse kaka tahlili yaptırın zehirli ishal olmasın o zmn ishali durdurmamak gerekiyor 
tarafından
Evet ya çikolatalarda erimiş su gibi olmuştu kızım istedi almadım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 186 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda00 (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
11 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde simgeozkn (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 309 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 1,016 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,814 soru

12,126,587 cevap

36,488 kullanıcı

...