0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
Aklıma geldi kızlar naparsınız 3 4 sene sonra öğrenseniz gerçek çocugunuzuda bulsalar :)

39 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kızımı  veremem:woot:

(299 puan) tarafından
Bende vermem aslaa  ama diğerinde almak isterim :)
tarafından
Oda onu vermezzzz☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Veremezdim heralde ya doğurmasamda canım kanım olmuştur 4 yılda 
(299 puan) tarafından
Bende vermezdim canım ama diğeri nolcak :)
tarafından
Onuda versinler nolcak
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Veremem ya gerçeğini dw alırım 
(299 puan) tarafından
Onunda baktığı kişi vermez canım:)
(5,193 puan) tarafından
Nerden aklına geldı kız şimdi nası vereym ben cocugumu :D
0 oy
(1,993 puan) tarafından
Doğdu dikiş atana kadar yanımda beşikteydi sonra da sarıp kucağıma verdiler odama götürdüm o saatte doğan tek bebekti o yüzden imkanı yok hiç gözümün önünden ayrılmadı  :D
(299 puan) tarafından
Canım misal dedim bende :)
(737 puan) tarafından
Kız benim kide eşimin cünyır hali hahhahaha böyle bir konu açıldı annem bana sordu aynı soruyu ablamda baktı anne sence bunu gören hakim savcı dna ister mi görmüyon mu küçük Şevket dedi
(1,993 puan) tarafından
Aynı aynı bizimki de babası ayağını kaldırmış o indirmiş doğdu doğalı her haliyle babası :D
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Mümkün değil o gün sadece ben doğurdum hastanede :) ayrıca fotokopimiz  öyle bir şey olsaydı gerçek çocuğumu bulur alırdım kan bağı önemli bir şey 
(299 puan) tarafından
Canım misal diyorum bende karıştığından değil :)
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Vermem imkanı yok ama diğer çocuğa da için gider gitmez değil derim benim olmasa da hamurunu ben yoğurdum benim derim yani 
(299 puan) tarafından
Aynen bende vermezdimmm
(2,206 puan) tarafından
Çok zor canım hemde çok allahım düşmanıma bile yaşatmasın
0 oy
(737 puan) tarafından
Aslaaaa oğlumu vermemmm 
(299 puan) tarafından
Bende vermezdimmm
0 oy
(410 puan) tarafından

Karışmama gibi bişey olamaz çocuğu çıkarırken görüyoruz zaten bileklikte soyadlarimizi hemen yaziyorlar o eskidendi :D

(299 puan) tarafından
Canım misal dedim bende karıştığından değil :)
(410 puan) tarafından
Düşüncesi kötü o yüzden pozitif konuştum  Allah kimsenin başına vermesin ama
(2,206 puan) tarafından
Sezeryan olmuş biri olarak aramızda perde vardı bebeğimi çıktığında görmedim Hatta çıplak da göstermediler giydirdiler yanıma öyle getirdiler Ama Allah'tan bebeğim kopyam o yüzden karışmış diyemem
(410 puan) tarafından
Benim normal doğum gördüm yani doğarken yanımda giydirdiler gösterdiler opturduler felan ama her ne kadar bana benzemese de eşime benziyo yine karismazdi büyük oğlum bana benziyo
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Mümkün değil çünkü ikisi de aynı baba :D
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Kızlarımı veremem:'(

0 oy
(51,939 puan) tarafından
bu soru sorulmuştu. baktığım cocugu bırakamam ve duzenleri degissin istemem karisan aileyi bulduysam ayni yerde oturmayi teklif eder yakın olur kendi cocugumuda görürdüm diye düşünüyorum. eger karıştığını bilip bulamazsam kafayi yerdim heralde 

bu arada kızım babasinin fotokopisi adam iz olsun diye benlerini bile ayni yerlere kondurmus ,karisma ihtimali yok çok şükür ☺️☺️☺️
(997 puan) tarafından
Kız valla bende kocamı doğurdum :D kan alacaklardı dedim 0- değilse bu bebe benim değil :D
(51,939 puan) tarafından
uyuma sekline ayak parmaklarina benlerine yuruysune totosuna kadar aynı ☺️
0 oy
tarafından
Mesele doğurmak değil büyütmek iki cihan biraraya gelse vermezdim 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Valla ayni odadaydik karisma ihtimaliii yokkk allah korusun kizzzz :)))) ona emek verdin vazgecemen eee digeri kanin canindan ondanda gecemenn en son bi aile oyle olmustu ya ayni sehire hatta ayni apartmana taşinmaya calisiyorlardi haberlere cikmislardi sahi sonu ne oldu haberimiz de olmadi hic 
0 oy
(10,418 puan) tarafından
Allah korusun asla vermem, neyse ki böyle bi ihtimal yok cünku kızım küçükken babasının kopyasıydı simdi de benim :D
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Oğlumu vermem ama doğurduğumuda isterdim 
0 oy
(36 puan) tarafından
Türk kadını usulü

benim çocuğum tıpatıp ben 

karışmaz karışmış olamaz
0 oy
(1,272 puan) tarafından
İkiside bnm cocogum derdim elimdekini de vermezdim ayrılamam bi Saniye kdr da olsa 
0 oy
(669 puan) tarafından
Veremem ya malesef diğerinde icim gider sonuçta benim kanım ama baktığımıda veremem 
0 oy
tarafından
Bizim öyle şey olması imkansız aslaa olamaz ozelde doğum yaptım benden başka kimse yoktu diyelim ki oldu ben sian kızımı verir miyim bilmiyorum yaa Allah göstermesin zor durum 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Oyle bisey olması mümkün değil ikisinide canlı  canlı gördüm ve kucağıma verdiler şükür 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,262 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 831 göst.
0 oy
34 cevap 1,321 göst.
0 oy
23 cevap 581 göst.

411,509 soru

12,387,861 cevap