0 oy
435 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (346 puan) tarafından

Kizlar oglum 8 aylik saglik ocagi kansizligina bakmak icin kan aldirdik sali gunu saglik ocagina gostericem ama merak ettim e nabizdan baktim da bi sey anlamadim siz anliyo musunuz

image

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(11,469 puan) tarafından
Demiri duşuk çıkmş tek anladğm o :) geçmş olsun
(346 puan) tarafından
canim saglik ocaginin verdigi kan ilacini kullanmamistim ondan mi düşük  cikmistir acaba sagol canim
(11,469 puan) tarafından
Olabilir kan ilacı yazarlar muhtemelen
(346 puan) tarafından
sagol canim:)))))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
notrofil degeri düşük biraz canim
(346 puan) tarafından
o ne oluyo canim
tarafından
beyaz kan hücresi cok düşük değil canim sonuclar iyi bence
(346 puan) tarafından
tamam  canim cok sagol:))
0 oy
(880 puan) tarafından
Kani değerlere göre düşük çıkmış canım ama çok fazla değil beyaz kanda düşük çıkmış ama onu sor o çok önemli 
(346 puan) tarafından
su an vicdan azabi cekiyorum canim ya kan ilacini kullanmamistim saglik ocaginin verdigi keske verseydim ondan dusuktur demi
(880 puan) tarafından
Bende vermiyorum canım ama bizim iyiydi en son ocakta tekrar bakacak bakalım o zaman dusukmu çıkmıştı üzülme canım aşırı düşük değil ki zaten pekmez ver sen kan yapar ama beyaz kani sor derim mutlaka hani onda değer nasıl 8 aylik bebege göre normalmi öğren kan ilaciyla alakalı değil o
(346 puan) tarafından
paraben var diye duydum bide kabiz yapiyomis galiba hee sabah 3-4 cay kaşığı  pekmezini veriyorum zaten canim saglik ocagina bi gidiyim sali gunu ayrıntılı bi sekilde sorucam insaAllah
(880 puan) tarafından
İnşallah canım ama korkma bence değerler çok düşük değil hayırlı geceler ❤
(346 puan) tarafından
sagol canim hayırlı geceler ☺☺
0 oy
(497 puan) tarafından
Demir düşük çıkmış canım 
(346 puan) tarafından
saglik ocağının verdigi kan ilacini kullanmamistim o yuzden dolayi mıdır  canim
(497 puan) tarafından
Olabilir canım demir deposu boşalmış olabilir. Anne sütünde demir as miktarda bulunuyor takviye şart. Bu arada sağlık ocağının verdiğini kullanmay zaten içeriği sakıncalı. Başka marka deneyin, zaten doktor yönlendirme yapar :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilasa (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaaa (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,033 soru

23,825,109 cevap

318,564 kullanıcı

...