olsun canım sonrası güzel kilo alır insAllah tez zamanda kavuşursun insAllah bebişine sağ salim Allah anayla babayla buyutsun
Ah canimm Rabbim ikinize de saglik versinnn evinize en iyi sekilde dön insaallah zorlukla beraber kolaylik vardir
Ohh çok şükür canım iyi kuvezde değilse benimkide 2100 doğmuştu 35 inci haftasındaydıda biliyosun işde geçdi gitti çok şükür hadi bakalım bebeğine kavuş biran önce dikkat et kendine üşütme sakın
Gözün aydın canım oh çok şülğr ikinizinde iyi olmasına çok sevindim yarencik inşallah hemen toparlanıp senin yanına getirilir inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım benim
Çok geçmiş olsun kuzum rabbim analı babalı büyütsün hayli bir evlat olsun inşallah endişelenme canım bende 37.haftada doğum yaptım 2500gr di sonra çok hızlı kilo alıyormuş zayıf doğanlar.tektsrdan geçmiş olsun canım
Gözün aydın kuzum o hızlıca toparlar merak etme.Bol bol dinlen su iç kuzuna süt üret.Güle güle büyüt miniğini
Şükür buna da canım allah beterinden korusun sizi❤
Allah evinize gittiğiniz günleri de gösterir inşallah
Ah canım benim inşallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur benim kizimda anne karnındayken kalbi yavaşladı 34de dogum yaptım çok şükür 5 aylık hiç bir sıkıntısı yok Allah can saglıgı versin gözün aydın bitanem
1,492,991 soru
24,394,427 cevap
349,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın