Kızlar sok oldum eşimin bi teyzesi var sevmiyorum neden derseniz nikahımız kıyılırken eşimin sahıdıydı memur sorunca sahıtlık edıyormusunjz dıye sankı kız evı gıbı bılmem etsem mi etmesem mi dedi o gunden beri gıcıgım neyse konu bu degıl bugun onun kucuk oglu geldı 14 yasında felan cocuk durduk yere esıme abı cok guzel sakalamıssın yengemı dedı bodrum konusunda ne dedık ıkımızde birbirimize baktık goya esım benı bodurma tatıle dıye bavul hazırlattırıp bizim bınanın bodrumuna götürmüş ve saka demıs yo dedım boyle bısey yasanmadı dıye eşimde dedi cocuk ısrarla annem boyle dedı sonra cocuk gıttı ben esıme sordum bılmıyorum felan kem küm etti sonra eşimi tanıyorum suclulul psikilojısıyle sureklı benle muhabbet kurmaya calıstı ben pas vermedım moralım bozuldu sey dedım erkeklık mi tasladım bem esimi kandırdım doye falan sacmalma falan dedı gecıstırdı cok sınır oldum aksıne esım bu ara her eyerede götüruyor benı anlamadım kaynanama sorasım geldı bı yandanda takma mılelet konussun dıyor ıcımden ama sorun esım kaynaklı sen benım hakkımda nasıl konusup konusturrusun ne gerke var aramızda tatil muhabbeti bıle gecmedı anlamadım acaba cocuk mu uydurdu dıye dusundum