0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Geçen sene bu zamanlarda.esim 25 gramlık bilezik aldı arabayı satmistik onunla aldı gerisini bı kaç bı şeye kullandik kalanı da yatırımda borsada.anneme Euro borcumuz var 40 bini buluyor.annen borcunu isterse aldığımız bileziği bozdurup annenin borcunu vericez dedi.onceden hiç öyle.bi şey söylememişti.ben bana diye aldı zannediyordum çünkü eşimin bana 1 tane bilezik borcu var.borc almıştı benden.sinirlerimi bozdu 

9 Cevaplar

+6 oy
(2,737 puan) tarafından
Eşler arasında cidden senin bana borcun muhabbeti geçtiğine inanamıyorum.  Resmen evliliğin huzurunu böyle dünyalık şeylerle bozuyorsunuz. Borcunuz varken eşin orda onu ödemeye çalışırken o bilezik benim diyip kenara çekilmeyi nasıl düşünüyorsunuz. Bunu eşinin sana söylememesi bile gerekirdi. Sen direk borcumuz bitsin diyip bilezigini vermeliydin. Bencillikten başka bişey değil bu
(1,622 puan) tarafından
Ben evlendigim sene 6 tane bileziğimi 1 tane besi birligimi verdim onun bekarlık kredi ve kredi kartı borclari için ve takıyı o kadar sevmeme rağmen dahabhic birini almadı bana.hedoye bile almadı bırak borcunu vermesini geçtim.benim de takı takmada hevesim var ben daha bı kaç aylık evliyken verdim takılarimi.
-Reklam-
0 oy
(2,755 puan) tarafından

Amann bacım buna mi takıldın gece gece boşver :D Bileziklerimin hepsini düğün sonrası borçlara verdim ben :)

(1,622 puan) tarafından
Bende verdim evlendiğim ilk sene ama eşimin bekarlık kredi kartı borclari için verdim
0 oy
tarafından
Tatlimm eşin hesabını kendi kafasında yapmış senin bilezigi bozdurcak gibi duruyor tabi eşin çalışıp biriktircek ve yeniden yapacak durumdaysa verirsin ama yok vermem dersen verme ödesin borcu 
(1,622 puan) tarafından
Kenarda var parası borsada yatırım yapıyor ordan verebilir ama.o bileziği Ben borcu ödemek için aldım zamanında dedi sana tak diye almadım dedi bozduracak büyük ihtimalle
0 oy
(6,763 puan) tarafından
Canım yani ben eşime al bileziklerimi ihtiyacın varsa harca diyorum aslada istemem Çünkü bizim için harcayacak. 

Böylesi bana tuhaf geliyor insan babasından ister ama eşinden istemez
(1,622 puan) tarafından
Ben bütün takılarimi verdim ona ama evlendiğim sene onun bekarlık borçları için elimde hiç bir şey kalmadı onun için taktım bu kadar
0 oy
(7,801 puan) tarafından
Karı Koca arasında borç mu olur 
(1,622 puan) tarafından
Bence olur mihrim onlar.benim çünkü baştan öyle dendi
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Erkeklerin bir kısmı düğün takılarının eşinin oldugunu düşünür bir kısmı o takılar ikimizin istedigimi yaparım kafasindadir.sizinki ikinci grupta.siz bilezik borcu olduğunu düşünüyorsunuz ama o düşünmüyor annenizin borcunu düşünerek almış demekki bileziği 
(1,622 puan) tarafından
Aynen öyle dedi zaten tak diye alması. Borcumuzu verene kadar tak hevesini al diye aldım dedi ucuzken
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Borç bizim borcumuz odemezsek biz sıkıntıya girecez sonuçta onun borcu bunun borcu yok bizim borcumuz bileziğin olsaydı yine verirsun 
0 oy
(481 puan) tarafından
Bu postlari gördükçe gecen sene ev için verdiğim 7 bilezik tuğram ve bilekliğim aklıma geliyor hic aramızda borç lafı falan geçmemişti ama esim kolun boş kaldı diye 60 gram tekrardan taktı takmasada asla tak demezdim 
(1,622 puan) tarafından
Benim ona verdiğim bütün takılarim mihir olarak söyledik evlendiğim ilk sene 6 bilezik bide besi birlik verdim ben ona bekarken yaptığı kredi kartı borclari için
(481 puan) tarafından
Benimde bu bilezikler mehirdi bizimki de evlendiğinde borcluydu canim lafı olmaz ama sevgililigimiz de nisanliligimizda hesapları dahi hep ben ödedim Bı yere oturup bisey yediğimizde ve simdi ne istesem alır yapar ve her zamanda der normal Bı kiz olsa uzman cavus esim para yemek için sevgili olur yapmaz bunu ben seninle bu yüzden evlendim diye sen boyle düşündüğün sürece o da sana gidenin hesabını yapar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 506 göst.
0 oy
6 cevap 450 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 373 göst.

410,137 soru

12,332,088 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler