Canım 2 doğumumu yapmadım bir doğum yaptım bebeğim 6,5 aylık Ben de yüksek tansiyon panik atak ve anksiyete var Ben spinal oldum Çok güzel geçti hatta bir ara Tansiyonum yükseldi damardan sakinleştirici yaptılar Tansiyonum Biraz daha kontrol altına alınabilir bir hale geldi yukarıdan da izliyordum ben bir de bebeğimi gösterdiler ki fotoğraf çektiler sonra çıkarttılar odaya götürdüler Ondan sonra İçim geçmiş uyumuşum Tam 14.30'da doğum yaptım odaya 5.30-6 gibi getirilmişim neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim ben kendime hep bunu söyledim çünkü ister istemez korktum ameliyat fikrinden korktum kötü olursam Sadece kendime kötü geçirmiş olacağım bu süreci yani mümkün olduğunca az korkmaya çalıştım ciddi anlamda böyle düşünerek devam ettiğim için gülerek girdim gülerek çıktım Bence biraz pozitif şeylere odaklanmaya çalış bu son zamanlarında canım Çünkü senin bir tane daha bebeğin var 40 gün senin yanında birisi kalsa 41 gün elbet gidecek ve senin artık bakman gereken bir bebeğin değil iki Bebeğin olmuş olacak