0 oy
116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,395 puan) tarafından
Var mı aranızda oğlum 3 buçuk yaşında ve bitmeyen istekleri millet'in arkasına ağlama krizleri başına buyruk aynı ortalık malı gibi oraya gıtcem buraya gıtcem artık ne benim ne eşimin sabrı kaldı hadi eşim neyse evden kaçıyor ben ne yapim bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından
Kreşe vermeyi vs düşünür müsünüz. Belki faydası olur
(2,395 puan) tarafından
Bir tane vardı belediye nin oda çalışan anne zorunluluğu varmış olmadı koca ilçede yakın başka yok seneye anaokulu var ama bu sene nasıl geçecek inan bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(18,054 puan) tarafından
3.5 yaş ağlama krizleri aynı dışarıda birini görse tutturur bend3 çıkıcam diye arada cikariyorum artık bazen fenalık geliyor 
(2,395 puan) tarafından
Bu her an her saniye istiyor aile apartmanı bizimki akıllı bir çocuk olsa millet yine katlanır ama inan pimi çekilmiş bomba gibi bir iniyor ne benim ne eşimin telefon u susuyor gelin diye bu seferde ağlıyor bırakın beni diye eşimi beni dövüyor artık canını yakmak istemiyoruz ikimizde ama artık eşim evden kaçıyor ben de deliriyorum ev de durmak bile istemiyorum bu çocuk yüzünden gittiğim her yerde utanıyorum AVM gidiyorux kendini yerlerde sürünüyor onu al bunu al diye eşime Dr götürelim diyorum bu çocuk deli mi diyor ne yapim bilmiyorum artık elimde kalacak evlat sevilir demi artık sevmiyorum resmen yoldan çıktı resmen bildiğin canavar büyütüyor gibi hissediyorum
0 oy
tarafından
Az önce kızım bizi delirtti kendimizi zor attık eve. Sabahtan beri mızmız ağlak hiç susmuyor. İstekleri bitmiyor tmam az bekle desekde aglıyor bide bizi ısırıyor. En sonunda eşimde bende tükendik. Babasıda bende uyardık ben daha çok kızmış oldum çünkü saldırıyor. Artık abur cubur yok oyun yeri park yok dedim bakalım artık ne olcak
(2,395 puan) tarafından
Ya benim hergün yaşadığım sorun artık bilmiyorum kukla olduk resmenn elinde
tarafından
Bizimkide her gün mızmız daha bu saat oldu uğraşıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
7 cevap 114 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,492 puan) tarafından soruldu

410,016 soru

12,327,588 cevap

39,141 kullanıcı

Kategoriler

...