0 oy
1,457 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar benim komşum kızıma bir takım vermişti ama bu giyilmiş bir takım yani belli bir de alt üst vermişti önü leke leke idi hep ben de bugün Kızımın küçüklüklerini onun bebeğine vereyim dedim içine de koydum bana verdiği şeyleri geri Hani giydirmek istemediğim için Çünkü ben kızıma öyle her şeyi giydirmiyorum temiz tutuyorum kızımı Hani önü lekeli şeyleri başkasının verdiği şeyi giydirmiyorum o da beni aradı dedi ki Sen niye benim sana verdiğim şeyleri bana geri verdim diye Ben de dedim ki o verdiğin mavi tulum dar gelmişti diğeri de zaten bir sürü var Benim kızımın al sen kendi kızına büyüyünce giydir dedim Sen bilirsin dedi Hemen zoruna gitti trip attı yani Sizce ben yanlış mı yaptım kafam karışık Ne bileyim verilerini geri vermek ama giydirmeyeceğim sonuçta niye orada dursun niye aldığımı bilsin ki hani aldığımı bilsin istemiyorum giydirmediğimi bilmesini istiyorum

36 Cevaplar

0 oy
(151 puan) tarafından
Ayıp etmişsin toz bezi yapsaydın yada atsaydın. Buna benzer yakın arkadaşım tarafından bana yapıldı kendi çocuğuna gelmiş hastane çıkışını milattan kalma şeyi getirmişti rutubet kokuyordu düşün artık giydirmedim attim. Yeri gelince de lafımı söyledim aslında hediyenin biride bir beside benim için ama insan değer görmek istiyor temiz olsun tek bir çorap olsun yada hiç olmasın mesele o değil. Komşuna belki o lekeler normal gelmiş çocuk kıyafeti sonuçta diye vermiştir. 
(7,775 puan) tarafından
Iyı de bu utanmaz kadın daha önce komsusuna kendı cocugunun lekeli kıyafetlerinı vermıs zaten bir de diyor ki o pıs dıkkat etmıyor dıye verdm ama ben dıkkat edyrm bana veremez komsum olmak ıstıyorsa dıyor
(151 puan) tarafından
Ozaman komşusu bu arkadaştan uzak duracak aşırı egolu birisi demekki.
-Reklam-
0 oy
(3,641 puan) tarafından
Çok yanlış yaptıgın kadının belki alma gücü yoktu o ara elinde o vardı düşünüp getirmiş sende geri vermiş sin 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Giydirmeyeceginiz şeyi keşke kabul etmeseydiniz.Size emrivaki yapıp da mı getirdi sormadı mi en baştan çocuğun kuculenlerini vereyim mi diye...Gorumcemin kızı büyük üniversiteye gidiyor çok kıyafet alır benim kızlarıma bazen kızının artık giymek istemediklerini verir hiç bişe demem teşekkür ederim kuzenleri ablaları sayılır sonucta.kızlarım begenmezse hiç giydirmem başkasına yada giysi kumbarasina koyarım.Ama gorumcemi de kırmam.Siz de giydirmeyip başkasına verseydiniz keşke.
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yokluktan değil çokluktan kudurur bazen insan. Nasıl bir komşu olunmaz adlı konunun şekil A' "sısın bence. 
0 oy
(1,268 puan) tarafından
En fazla el bezi yaparım yani yaptıgın çok sacma neden alıp tekrar geri veriyorsun okdr begenmiyorsun madem hiç kimseden bsy almıcaksın ayıp yapmışsın 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ben vermezdim ayıp olmuş
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Terbiyesizlik senin yaptığın lekeli olduğunu göre göre neden kabul edersin ve sonra kadına geri gönderirsin bre densiz! 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Senden gelecek allahtan gelsin derim. Daha da selam sabah vermem. Giydirmeyeceksen yer bezi yap yapamadın mı koy dursun. Çok ayip çok. 
(246 puan) tarafından
O ayio etmiş zaten ama sen de bir ayıp daha etmişsin çöpe atsaydin keşke.gerek yoktu geri vermeye diye düşünüyorum.giydirmedigini bilse ne bilmese ne.sanki benim kızim bunlar layık degil demeye getirmişsin gibi olmuş.
0 oy
(68 puan) tarafından
Yazık ya ne bu kibir böyle kendinize gelin kimse kimseden üstün değildir. Hayatında hç mi lekeli kıyafet giymedin onu geçtim kimse kimseye o kadar kötü pis kıyafet vermez abarta abarta anlatıyorsun ne yani ne diyelim 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Aynısını bana yapsan senin yolladılarinla birlikte kapının önüne koyarım eve dahi sokmam görsem kadin Trip atmakta haklı giydirmiyor isen verdiginde arkadaşım ben giydirmiyorum baskasindan kıyafet deseydin bukadar kırıcı olmazdı bence o giydiriyor lekeli falan demisiin ayrıca kadının belki maddi imkanı yok yani bunu dile getirmen de his değil vallahi sen vok laf hakediyorsun da neyse.
0 oy
(51,916 puan) tarafından
en basta almasaydin keske bende arkadasima veriyorum diyorum lekeli de var duzgunde evde giydirirsin tamam diyor aliyor. bide sen kimdij gitmişsin 
0 oy
(513 puan) tarafından
eskiden olsa vermesen daha iyiymis derdim ama suan iyi yapmissin diyorum. bazi insanlara bazi seyleri bildirmek gerekiyor. o sana lekeli verip bir de ustune sen ona geei verdin diye arsiz gibi acip telefonu söylemesini biliyor. bosver hic de takma iyi yapmissin bsin o da öyle seylerin verilmeyecegini. kendi madem begenmiyormus ne diye surekli yuzune bakacagi komsusuna vermis. ona verilince zoruna da gitmis. inan iyi ki yapmisim diyceksin ilerde. hic takma unut gitsin hatta.
0 oy
(321 puan) tarafından
Temiz yada değil kimseden elbise kabul etmem ikinci el . Herkes de artık beni bildiği için o şekilde bir teklifte bulunmuyor.  Benim cocuklarimin küçüklerini de birilerine verirken çok çekinirim yanlış anlar diye.  Geçen oğlumun ufaklari vardı biri istedi yikadim utuledim katladim lekesiz solmayan yipranmayan olanları verdim.  Ne varsa doldurmadim posete. Başta komşun lekeli elbise vererek hata yapmış bence.  Sende lekeli olduklarını bilmeden aldin büyük ihtimal.  Bilemedim ben komşunun yerinde olsam bidaha birine elbise verirken daha dikkat ederdim. Herkes size suç bulmuş ama şu açıdan düşünen olmamış galiba.  Birine eşya elbise verirken sana nasıl gelmesini istiyosan o şekilde vermeli insan kendi çocuğuma lekeli elbise evde giyitirim ama başkasına vermem onu rencide etmemek için.  Bu benim fikrim tabi. 
0 oy
tarafından
Ee cam bezi yapsaydın yada başkasına versyedin giyim kumbarasina atsaydin geri verceeksen nye aldın ozman
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Canım geri verme genel olarak kötüdür benim bebeğime de öyle çıkarıp çıkarıp Getiriyorlar durduk yere Mesela ben giydirmiyorum geri de vermiyorum direkt olarak çöpe atıyorum çöpümü kim görecek diye yani ben öyle yapıyorum karşı tarafa da ayıp olmasın diye yine de ne kadar lekeli de olsa getirmiş diyorum çöpe atıyorum Ben ben de senin gibiyim Ben de bebeğim öyle her şeyi birbirinden lekeliyse hayatta giydirmem kendi yeni doğan kıyafetlerini bile yıkadım pakladım ütüledim hep kaldırdım tertemiz duruyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 659 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 847 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 440 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde fffilizzz (181 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,526 cevap

43,431 kullanıcı