0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (206 puan) tarafından

image

kızlar bu benim kolum anneme geldim persembeden beri burda kalıyorum ilk gece yattığımda karnım kırmızı kırmızı döküntü oldu ve çok kaşıntılı oglumda bir şey yok gibi henüz şuan o yatakta yatmıyorum odayı kapattık ilaçlattiracagim evi ama bu ne ve nasıl geçer başına gelen varsa yardım etsin nolur yengem de benden önce yatmış o yatakta annem sivri sinektir demiş bilememiş kadın odayı iki gündür temizliyorum ne böcek var ne bir şey yatak da aynı şekilde psikolojim çöktü evime dönsem bu halde eşim dünyanın lafını edicem annemi de böyle bir durumla baş başa bırakmak istemiyorum nolur yardım edin ya 

3 Cevaplar

0 oy
(900 puan) tarafından
Muhtemelen ya birşeye alerjin var yada huylandin birşeyden 
(2,203 puan) tarafından
Yengesindr de olması imkansız yataktan kaynaklı bence
(206 puan) tarafından
Huy değil canım ya karnım atamıyorum resmi kırmızı döküntü bildiğin göğüslerim ayni ve acayip kaşınıyor kabarıyor yumuşak yerler ay napicam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Şu an **** salgını varmış o olabilir mi acaba...Tahta kurusu olabilir yada yattiginiz yatakta.Pek ortada görünmez onlar 
(206 puan) tarafından
O yatakta yattıktan sonra oldu karnım ya bu kolumdaki de valizim oradaydı tişört ve eşofman aldım bugün ondan sonra kolumda da oldu sirkeli çamaşır suyuyla yıkadım valizi komple çamaşırlarda makinede hepsi kaynatıyorum bildiğin bu tahta kurusu nasıl bişey canım gözle görülüyor mu
(2,203 puan) tarafından
Yatak tahta ise olabilir canım ama insn ki bilmiyorum hiç insana geçer mi onu da bilmiyorum ama bir dr a gitmendd fayda var
(1,016 puan) tarafından
Ben hiç görmedim ama 50 yıl önce anneannemin evinde olmuş o anlatırdı.Ortalikta yok ama eşyalara zarar veriyordu çocukları yiyordu diye.ordan aklıma geldi.Sadece tahtada değil yatağın sungerine bile yuva yapabiliyormus.Bi bakın yine.
0 oy
(327 puan) tarafından
Oğluma oldu aynisi diyemem fotodan tam seçemedim ama böcek ısırması örümcek demişti doktor serumla kabarmalar geçiyordu ama bir kaç saat sonra yine aynı aşırı kaşıntı vardı bizimde 
(206 puan) tarafından
Nasıl geçti peki canım ya köy yerindeyiz birde hastane 1 saat uzakta ve böyle kendi evime dönmek istemiyorum eşim acayip laf yapicak biliyorum
(327 puan) tarafından
Geçmedi bizim ne yaptıysak krem verdi doktor birde alerji şurubu 3 gün de geçti evde yapabilecek birsey olacağni sanmıyorum

Sizde alerji oldum diyin yediğim dokundu vs

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
0 oy
9 cevap 606 göst.

408,446 soru

12,272,187 cevap

37,632 kullanıcı

Kategoriler