Kızlar eşim bugün kaza yapmış yola özel şirket arabası büyük saksilardan düşürmüş ve bu saksilari yoldan almadan devam etmiş eşimden önce bir araba daha bu saksilar yüzünden kazadan dönmüş bir arabanın üstüne saksı düşmüş eşimin önündeki arac saksiyi görmüş hemen aniden sollamis eşimde görünce sollamis panik yapmış ve direksiyonu dondurememis bariyer çarpmış o da biraz savurmus önündeki ana yolda duran araca çarpmış ana yolda duran araçta o saksilari topluyormus kenara koyuyormus ki kimse kaza falan yapmasın diye arabamız bariyere çarptığı için ön kaputu yamulmus tampon vs gitmiş Allaha şükürler olsun ki ne eşimde ne de saksiyi toplayan adamda birsey yok ben hiç arabaya üzülmedim eşimin üzülmesine çok üzüldüm eşimin de hiç suçu yok tamamen o saksilari düşürüp toplamayan adamın suçu bir sürü kişi kaza yapacakmış Allahtan kimsenin canına birsey olmamış arabamızı daha yeni almıştık hasar kaydı değişeni boyası hiçbir şeyi yoktu 2011 model Ford focustu eşim mahvoldu üzüntüden akraba olan birine gösterdiler araba pert demiş ama adamlar arabayı ucuza hurda fiyatına alıp yapıp pahalıya satıyorlar eşimin amcasının arabası içinde öyle dediler yaptılar pahalıya sattılar akrabadan uzak duracaksın dost değil düşman resmen araba airbag açmamış şase motor zarar görmemiş Allah kimseye kaza bela vermesin beterinden korusun