0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (415 puan) tarafından
 merak ediyorum hiç bir belirti olmadan hamıleliğini öğrenen var mı acaba benım kasık ağrısı dısında hiç belirtim olmadı bu 2.gebelik olucak nasıpse insallah 

9 Cevaplar

0 oy
(985 puan) tarafından
Ben değilde eltim hiç belirti hissetmemiş. Hatta ilk ay adet olmuş ama garip Bi adet az sürmüş yoğun olmuş garipti diyor. İkinci ay adet ağrısı çok çekmiş test yapmış negatif. Haftaya Bi daha yapmış pozitif. O da anlamamış hamile olduğunu. 

Bende direkt adet gecikmesi kusma ve bayılmayla öğrendim djdjdj 
(415 puan) tarafından
Saglıkla buyusun yavrularınız:)
Bnmde kasıklarımda batma dısında br blırtı yok henüz yarın adet günüm net ıkı cızgı cıktı haftaya kan verıyım dyorm insallah vardır :)
-Reklam-
0 oy
(4,124 puan) tarafından

Günüm geçti ama ihtimal vermedim. bulantı vardı ama tiksindiğim bir olay olmuştu ona yordum. 6 haftalıkken öğrendim :D

0 oy
(2,757 puan) tarafından
Benimde ikisinde de belirtim yoktu adet gunum 10 günü geçince anlıyordum:D
0 oy
(56 puan) tarafından
Ablamın hiç olmadı oluyor öyle 5. Haftasinda test yapınca ogrendi
(415 puan) tarafından
Bnmde ole adete 1gun var net cıktı çizgı haftaya kan verıyım dyorm insallah vardır :)
0 oy
(8,098 puan) tarafından
Ben çünkü korunurken kaldım :)) 
0 oy
(799 puan) tarafından
Evet ben aynen böyle öğrendim hatta 12 gün gecikmem oldu ama belirti sıfırdı Bi tane sayfa da burası değil ama böyle soru cevap olan bir sayfada tam da bu soruyu sordum belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenen var mı diye çok kişi varmış bende hemen o sorudan sonra test alıp hamile olduğumu öğrendim ve ilk 4 ay hiç bir hamilelik ile ilgili hix bir belirtim olmadı göbeğim bile çıkmadı yani regl gecikmesi olmasa hamilelgimi 5. Ay öğrenirdim o da hareketlendigi için 
0 oy
(5,891 puan) tarafından
Adetim geciktiği için öğrendim. Hiçbir belirtim yoktu
0 oy
(105 puan) tarafından
Benimki esrarengiz bir gebelikmis haberim yok:)) benim ikinci çocuğumda ameliyat masasında doktor kistim var Rahime yakın dedi kontrol altında ol riskli bir kistmi dedim yok dedi ama 3 . çocuğu duusnuyorsam oğlum 1 yaşına geldiğinde düşün dedi neyse şuan oğlum 1.buuck yasinda.. geçenlerde adetim sürekli uzamaya başladı bu ayki adetim 5 gün uzadı ve tabi ben kist için herhangi bir doktora gitmedim benide rahatsiz etmiyordu açıkçası, neyse evde test yaptım negatif sonra dedim bu kist benim adetlerimi bozuyor kalktım doktoruma gittim keseniz oluşmuş dediği an biz sokkkkk resmen hamilelik beklemiyorum dedim hamilesjn dedi kistimde elma büyüklüğünde olmuş sen nasıl hamile kaldin dedi hatta bana 4 haftalık gebeymsii. Dünyanın işini yaptım canım halılar yıkadım kaldırdım neler nelerrr kurban olduğum tutundusa tutunduruyor:) elhamdülillah şuan 15 haftalık olduk:)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 186 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 916 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Umutvari (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.

379,261 soru

11,352,341 cevap

34,824 kullanıcı

...