+1 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (863 puan) tarafından
Kızlar eşim herşeye bu sıcakta yenmiyor diyor fikirler verin yazın ne yemekler yapılır? Yaprak dökümü Hayriyenin dediği gibi "boğaz derdi bitmiyor"

9 Cevaplar

+1 oy
(2,310 puan) tarafından
Ya sıcakta yenmiyor diyorlarsa bana saçma geliyor acıkınca yemek yenir yani ne alaka 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Patates,, kabak,, patlıcan hafif yağlayıp tuzlayıp firinda kızartıp uzerine yoğurt ohhh mis gibi yaz yemegi ❤️

Sebzeli bulgur da çok güzel olur yanına cacık ile birlikte.

Eşiniz haklı gerçekten insanın bişey yiyesi gelmiyo ya sıcaklarda.
tarafından
Evet yaa bende hergün ne yapacağımı şaşırıyorum eşimle kendim tek olsak ufak tefek bişey hallederdim de kayınbabam kaynım da var düzgün bisey yapmak gerekiyo o yüzden. Bide öğlen ayrı akşam ayrı o daha da zor oluyo
(1,030 puan) tarafından
Bende düşünüyordum ne yapsam diye :D
Saol yarın yapayım güzelce :D
tarafından
Hadi afiyet olsun şimdiden. Bende arada burdan kopya çekiyorum :D

Yarın da öğlene yumurtasız menemen akşama da yoğurtlu makarna filan yaparım heralde bugün çok yoruldum yarın dinleneyim.
(1,030 puan) tarafından
Makarnayı bugün yaptım bende biraz yoruldum eşim işten gelcek diye son dakikaya kaldı yemek hemen kolayla yaptım napalm bazen de böyle yiyiversinler :D
Yarın da düşünüyordum kolay ne yapabilirim diye hemen hiç iş yapasım yok :D
tarafından
İnan bugün o kadar yorulmuştum ki son yarım saatte fırına tavuk attim pilav ve salata yaptım. Onu da halsiz bi sekilde yaptım hâlâ daha kendime gelemedim.
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Biz kışın da yemek yiyen bı aile değiliz ama yazın genelde soğuk şeyler yeriz salata tarzı karpuz kahvaltı ton balığı semizotu gibi salata türleri güzel gidiyor 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bezelye taze fasulye hafif sebzeli yemekler güzel gidiyor bence
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Türlü en güzeli valla yaz sebzeleriyle
0 oy
tarafından
Ayy vala eşimde öyle sıcak diye bişey yemiyor zorla bisyler veriyorum bende ne yapacam bilemiyorum ama bol bol karpuz soğuk su içiyor:-D
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Aksam yemegi ici  mezeler olabilir, salata, zeytinyaglj hafif yemekler, semizotu yemegi yapiyorum, kabak yemegi, borek, gozleme yaninda kahvaltiliklar, rus salatasi, makar a salatasi , kısır , mercimek koftesi bu tarz yemekler olabilir
(863 puan) tarafından
Teşekkür ederim kizlar
0 oy
(51,352 puan) tarafından
aynen benimkide yazin yenmiyor diyo dlaata yap karpuz kavun ekmek yeriz bana yemek sorma diyo

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 152 göst.
8 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Karadenizin incisi (10,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 414 göst.
10 Kasım 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 219 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 164 göst.
18 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,671 cevap

37,704 kullanıcı

Kategoriler

...