0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından
Oğlum düz taban mi olcak bilmiyorum  ayakkabısını değiştirdim bu sorunu yaşayan var mı ayakabi önerisi falan açığım yer fikre gittikçe iç isima basmaya başladı doktor sadece ayakabi olayını söyledi evin içi  ayakabi falan giymiyor 

2 Cevaplar

0 oy
(4,221 puan) tarafından
Kifidis ortapedik ayaklabi kullanabilirsin diye biliyorum yada en azından çocuğu bir dr götürüp uygun ayakkabi tavsiyeside alabilirsin
(48 puan) tarafından
Evet  gitti ayakabi önerisi aldık ama o yetersiz geliyor veya bana öyle geliyor çünkü değişen bisey yok
(522 puan) tarafından
Bnada öyle geliyor. Çocuk giderek içe basıyor
(4,221 puan) tarafından
Başka Dr daha götürün ikinci bir görüş almakta fayda var.Kifidis marka çocuk ortapedik ayak rahatsızlıklarında çok eski bir marka.
(48 puan) tarafından
Bunu araştiracagim teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
(522 puan) tarafından
Bnm kızda içe basıyor doktor. Düz taban dedi tabanlik yptrdık ama hiç bir faydası olmamış çok üzülüyorum nasıl düzelecek ya
(48 puan) tarafından
Aynen bende  görünce üzülüyorum 8 10 yaş arasından sonra düzelir diyolar da  ister istemez kafama takıyorum
(522 puan) tarafından
Bn 3 doktora götürdüm tabanlik önerdiler ucbl diye yptrdık ama 6 ay. Snra tekrar. Götrdm doktor. Hiç faydası olmamış. Dedi sürekli giysin dedi sürwkli de giymiyor ayağı su topluyor. Ayın 24. Birdaha gtcem bklm ne dicekler
(48 puan) tarafından
Yaa geçmiş olsun benim  oglanda evde giymiyor sürekli çıkarıyoruz umarım düzelirler biseyler öğrenirsen burdayım banada aktar bilgilerini :)
(522 puan) tarafından
Sagol cnm. Sizede geçmiş olsun sende bna bir bilgi alırsan aktar
(48 puan) tarafından
Teşekkürler tabiki :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 105 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eskilerden (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 469 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,492 puan) tarafından soruldu

410,030 soru

12,328,292 cevap

39,160 kullanıcı

Kategoriler

...