0 oy
210 göst.
Aile kategorisinde (10 puan) tarafından
Size vasıfsız diyen bir sevgili ? Yani evlenmek üzere olduğunuz erkek arkadaşiniz? Ne düşünürdünüz? Ben dışardan nasıl göründüğünü söyleyeyim işte lise mezunu dandik bir üniversite okumuş birisin vs vs diyen biri yani erkek arkadaşıniz bunu söylese ne yapardınız nasıl bir tepki verirdiniz ? Üstelik girdiğin sınavları küçümseyici konuşan işte barajı bile aşamadin kaç puan aldın sanki hâlâ hayal peşindesin vs diye konuşan sonra da ben seni bu ülkenin gerçeklerine hazırlıyorum yanlış anladın torpilin yok diye sınav şaibeli olsa da ispatin yok diye vs geveleyen . Ben benimle neden evlenmek istiyorsun diye sorduğumda ise sevdiğim için ve senin beni sevdiğin için diyen evleneceğin kadın da ne gibi kriterler arıyorsun diye sorduğumda ise kriteri olmadığını söyleyen sevgi kâfi diyen cahil insanlarda evleniyor öyle olsa kimse evlenmezdi diye konuşan beni dışardaki insanlara nasıl tanitirdin diye sorduğumda da bunu bana kimse sormaz diye söyleyen ben senin için vasıfsız biriyim yani dediğimde ise sen kendini nasıl görüyorsan öylesindir diyen işte sen beni nasıl tanitirdin sen söyle diye konuşmadan kaçınan bir adam üstelik benden üstünlüğü yok üniversite mezunu ama bir işçi,avukat olsan seni insanlara avukat olarak tanitirim ama değilsin diyen sonrada yetenek başka vasıf başka diye söyleyen kimbilir mesleğini ne zaman yapabilirsin diye vs konuşan yani hep morali bozmaya yönelik. İnsan evlenmeyi düşündüğü bir kadına neden bunları söyler neden böyle davranışta bulunur ki anlamam siz ne düşünüyorsunuz? Öyle ki özür dilemesi bile ona çok zor geliyor lafını etmesem özür nedir bilmez.

4 Cevaplar

0 oy
(3,814 puan) tarafından
Bence sen bunları sorun yapıyorsun hayır vasıfın yoksa meslegın yoksa adamın nası tanıt{masını beklıyorsun ki? Adam haklı herkes okuyor mu. Senı sevmese meslek üniversite cok önemli olsa senınle evlenmezdı. Bunları önemsemeyıp seni sevvmesı daha mutlu etmez mi. Seni?

Bence sen kompleks yapmıssın bu durumu. 
(3,814 puan) tarafından
Bence sen mesleğini eline al öyle evlen şaka bıle yapsa kaldıramayabılırsın. Hanı kendı bısey olsa senı ezıyor dıcem de belkı samımıyetınıze guvenerek söylüyodur. Verıdgı.örnek çok manyıklı. Değil mı avukta olsan avukat derım. Yanı nnası tanıtmaısnı beklıyosun nesi oldugun dışında. Benım eşim polis memuru ben hacettepe kazandm ama okumadm okusayydın kesn atanırdın vs der ama çalışmamı asla ıstemez. Bazen bişeyi. Bikmedıgımdw dalga. Gecerım. Sen cahil ıstemıyor muydun dıye
(10 puan) tarafından
Sizin eşiniz farklı demek ki size kapasitenizi güveniyor bu adam ne kendine güveniyor ne bana
(3,814 puan) tarafından
Yanı yorumları okuyorumm da terk et böyle adam olmaz vs. Kımse dört dörtlük değil sanırsın yorum yapanların kocası mükemmel. Daha iyileri elbet vardıe ama böyle bı sebebten (gercekten sevıyoesan ve başka bo sorun yoksa) ayrılmaya değmez.
(10 puan) tarafından
Başka sebep var ailem uygun görmüyor yani rızasız evlilik olacak düğünüme ailem gelmezler
(3,814 puan) tarafından
Canm sen bunu dert et asıl. Asla evlenme bu sekılde. Senın göremedıgını onlar görür. Bekle bıraz. Net söylüyorum.
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
TERKET BÖYLE BİRİ İÇİN EVLENME 
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Yani baştan belli nasıl biri olduğu çok zor ya çekebileceksen bu adamı tamamda ömür boyu hiç çekilmez ya benim bile kapımda kul olan bana deli olan  eşim cicekler vs hediyeler havada uçusan evlendik 9 yil oldu tanisali 10 yıl artık eski sohbet muhabbet yok yani nasıl anlatsam monotonluk bile insanı çok sıkarken evlilikten bunaltirken ,böyle dengesiz konuşan biriyle ömür gecermi bir Altan alırsın iki alırsın bir noktada koparsiniz 1 gün değil iki gün değil yani evlilik sonuçta zor ya 
0 oy
(314 puan) tarafından
Balık baştan kokmuş.

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 810 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
23 cevap 587 göst.
27 Ağustos 2023 Aile kategorisinde nurr001 (1,408 puan) tarafından soruldu

378,374 soru

11,325,732 cevap

34,778 kullanıcı

...