0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (850 puan) tarafından
Kızlar oğlum 6 ay 10 günlük kolundan tutup ayaküstü durdurmaya çalışıyoruz ama adım atma girişiminde bulunmuyor mu normal mi

8 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Allah'ım bismillah ben dedim acep ne kadar çocuk daha altı aylık abrtma
(850 puan) tarafından
Valla biraz pimpirikliyim elimde değil ya
tarafından
Valla keyfin bilir ozaman kafayı yersin biraz akışına bırak bir yasindan sonra adım atıyor bazilari
(9,625 puan) tarafından
Bide bayıl istersen Feriha diyesim geldi  :D
-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından
Daha cok erken 6 aylık cocuk anca oturur oda 5 10 dakika 
(850 puan) tarafından
Sanki adım atması gerekiyor sanıyorum ama şöyle yani sadece ayağını öne atma olarak yurumeyecegjni biliyorum
(696 puan) tarafından
Yok adım atamaz daha belinde güç yoktur onun zıplar sadece
(850 puan) tarafından
Hiç zıplamadi benle babası alistirmadik ondan herhalde bilmiyor
0 oy
(13,457 puan) tarafından
6. Ayda daha tam basamaz bile biraz akışına bırakın zamanla basar da tutunup kalkar da adım da atar sonra koştu düştü dizi kanadı bisi olur mu dersiniz 
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Tehlikeli şeyler yapıyorsunuz 6 aylık bebeği yürütmeye çalışmayın daha yeni oturuyordur 
(850 puan) tarafından
Kız ne yürütmesi Dr Osman gönülal diyor elinden tutun sadece ayaküstü durmasını sağlayin biz de öyle yapıyoruz ama ben saniyodum ki sadece ayağını öne atma refleksi olan adım atmaktan bahsediyorum okadar cahil değilim kızlar
(2,745 puan) tarafından
Hepimiz böyle anladıysak sorun senin anlatma şeklinde hahaha
(850 puan) tarafından
Canım okuduğunu anlama problemi varsa bu benim sorunum değil ki
(850 puan) tarafından
Zaten ülke genelinde çoğunlukta olan bir durum okuduğunu ilk seferde anlamıyorlar defalarca bazen okuyor yine anlamıyor ben kendimi güzel ifade eden dil gelisimi iyi olan biriyim hepsi kitap okumakla alakalı tatlim
(2,745 puan) tarafından
Hmm tamam tatlim. Bir sor bakalım okuduğun kitaplara tatlım mı? Tatlim mi? Hangisi diye :) yazmayı da öğren. Gerçi sen şimdi ben doğru yazdım sende okuma problemi var dersin hahahah iyi aksamlar
0 oy
(625 puan) tarafından
E yok artık. Bebek 6 aylık. Çıldırdınız sanırım.
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Kız daha minnak yeni oturmaya başlamış bende bir yaşını geçti sandim
(850 puan) tarafından
Niye herkes yürütmeye çalışıyorum anlamış anlamadım kızlar yazmışım ya elinden tutup diye sadece ben kollarindan tutuyorum adım atma refleksi olan adım atmaktan bahsediyorum sadece ayağını öne atması gerekiyor mu onu sordum herhlade şuan yurumeyecegjni biliyorum okadar değil yani
(5,502 puan) tarafından
Küçük daha yeni başlar onuda kimisi hiç refleks vermez direk yürüyenler bile oluyo
(850 puan) tarafından
Anlaidm teşekkürler
0 oy
(706 puan) tarafından
Ben seni gayet iyi anladım millet kafayı yemişsin gibi cevaplar vermiş ama benim oğlumda 6 ay 25 günlük örümceğe bindirdigim için sanırım hemen yürümeye çalışır örümcekte koşar bile ziplamiyor demişsin ben zıp zıp aldım ondada çok eğleniyor zıplıyor bence sende bunları al bindir ki çocuk hareketlensin 
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim sonunda biri demek istediğimi anlamış insanlar yargılamadan önce iyi okumayı anlamayı basarirsa zaten mesele kalmayacak ben zaten kendimi gayet güzel ifade ettigimi düşünüyorum herkes 6 aylık bebeğin kosmasini beklediğimi sanmis
(706 puan) tarafından
Hahshah aynen boşver
(706 puan) tarafından
Onlar eğlencesine takılanlar canım yardımcı olmaya çalışmıyor kimse
(850 puan) tarafından
Haklısın canım kafamı boşuna yordum
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Bence normal değil çünkü anne siz durun ben koşarım demesi gerekirdi 
(850 puan) tarafından
Off ugrasamicam
(625 puan) tarafından
Hahaah
(6,305 puan) tarafından
Ayyy bende zaten ölüyordum sen uğraş diye :))))
(850 puan) tarafından
Canım haksiz miyim beni bir türlü anlamadiniz defalarca kendimi ifade etmeye çalıştım sanki ben kucuck çocuk yürümüyor diye abartiyorum da zaten emeklemesini bile beklemiyorum şuan erken olduğunu biliyorum benim demek istediğim adım atma refleksi olan ayağını öne atmak çünkü bebekler yurutece biniyor vesaire ne bileyim benim aklımda öyle kalmış  artık adım atma refleksi olan ayağını öne atma durumu olması gerekiyor diye düşündüm sizler anneler benden tecrübeli olanlar bilir belki diye düşündüm yani o da elinden tutup ayağını öne atma durumu zaten bebeğin yuruyecek halı yok imkansız pimpirikliyim dedim ruh hastasıyım demedim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 352 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 186 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.