0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar göz doktoruna gitmiştim bana reçete vermişti işte 1 hafta süresi var dedi ama biz o bir haftayı geçirdik biseyler oldu gidemedim felan şimdi tekrar randevu aldım ama gitmeyede utaniyorum aynı doktor var başka yok tekrar gitmem sartmi bilmiyorum eski reçete olmazmi bu arada belirtmedim gözlük için gözlük yazdı bana derecesini felan almaya gidemedim

4 Cevaplar

0 oy
(1,080 puan) tarafından
İlac mi yazdı yoksa gözlük mu 
tarafından
Gözlük canım
(1,080 puan) tarafından
Gözlük içinse oluyor diye biliyorum.
tarafından
Reçeteyi nerden b
Bulabilirim acaba bir ara bakmıştım ama şuan hatırlamıyorum ya 1.75 felandı dereceside
(1,080 puan) tarafından
E nabız da var canım.
tarafından
Devlet ne kdr karsiliyo biliyormusunz bide siz en son ne zaman almistnz gözlük
-Reklam-
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Canim reçete ne içindi gözlük filan mı yoksa damlami rahatsızlık neydi 
(5,503 puan) tarafından
7 ay filan oluyor canim ama ben cami ve çerçeveyi kendime göre aldım ha takiyormusun dersen zaten TV yada PC başında
(2,203 puan) tarafından
Ben 1 sene önce aldım camını özel seçtiğim için 200 tl ödedim sadece dinlendirici gözlüktü sonra öğrendim ki  gözümde sorun yok yüksek tansiyon hastasıyım kullanmayı bıraktım bazen ev izlerken takayım diyorum tansiyon yükseltiyor nevrim dönüyor
(5,503 puan) tarafından
Doğru teşhis önemli canim gerçekten sana göre degilse fena agriyiyo bebdede göz tansiyonu var
(2,203 puan) tarafından
Böyle takmamış gözlerim yuvasından çıkacal gibi oluyor hemen çıkartsam da etkisi devam ediyor saatlerce
(5,503 puan) tarafından
İlerlemis demekki canim tedavisini ogrenseydin keske
0 oy
tarafından
bisi olmaz hocam gidemedim almaya yenileyin dersin
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Doktorum tek olduğunu sende söylüyorsun nerden hatirlayacak seni sisteme girdiğinde görse ne olacak belki extra bir durum cikti alamadın doktor bul durumu bu kadar ciddiye bile almaz hatta işine gelir muayene bile yapmayıp tekrar hemen recete yazıp seni gönderecek dert etme git yazdır reçeteni al devletin ödediği kısmı gözlüğünü al kullan.
tarafından
Himm ben burda şey anladım yanlış mı anladım bilmiyorum ama devletin karşıladiklarini ayrı oluyormuş herhalde bide devletin karsilamadiklari varmış.
(3,897 puan) tarafından
Gözlükde cam parası veriyor devlet mesela diyelim ki 100 tl sen numaralı gözlük yaptırdığında o 100 tl yi düşerek kalan parayı senden alıyor.ayni durum çerçeve içinde geçerli  sgk anlasmali optikciye gitmelisin sen istersen 5000 tl lik gözlük seç devlet kendi sabitledigi tutarı oduyor farkı sen ödüyorsun
(3,897 puan) tarafından
Çok emin değilim ama gözlük reçetesi 10 gün geçerli diye biliyorum
tarafından
Canım benim baya oldu ya kız benim 5 ay olmuş taa gideli ben :)))))
(3,897 puan) tarafından
☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyleyim (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (810 puan) tarafından soruldu

405,990 soru

12,169,413 cevap

36,634 kullanıcı

...