Kızlar kızlar canım kızlarrr nabersiniz ses soluk çıkmıyor kimseden ne var ne yok nasıl gidiyor akşamınız
Ben herifi işe gönderdım 7 de ev temizle yıka süpür derken bu saat oldu çocukları bayıltım kola sigara yapıyorum sizler neler yapıyonuz bakemmm
kurabiye yaptım fatooo koş hemide içi çikolatali sjsjsj
hulyosumun yoklugu cok belli onuda minik kusuda ozledim neden gitti hulyos hicmi bilen yok
Berk beyi bayılmayı çalışıyorum kola sigara dondurma keyfi beni bekler
Sinir kupuyum yarin yola cikacaz ccga corba morba yaptim kac cesit yemek yaptim bugun kavanozlara vakumladim. Orda ugrasmam. Kayseriye gdecez esimin memlekete. İsitir yediririm direk falan ugrasmam. Sabah beri suan oturdum daha . Bide esimin sayin akrabalara hediye bakioz sanki cok sart. ccklara oyuncak yoyincak buyuklere basortu etek erkeklere gomlek orta yaslara penye . Buyun kayseriyi giydirdim kusattim 2300 kusur tl harcadim hediyelere. sanki fizandan gidiyoruz. Zaten evlere zoyarete gderken bi tatli bi dindurma bi biseler pasta masta alip gdecez zaten elimjz bos gtmicez.
Simdi falan kosturuom surekli bi eksik gleio aklima. Demin gelmis ayagini gosterio tirnaklarim uzunmu kesmeme gerek varmi:)) kafa goz dalasim geldi. Ben kicimdan soluyorum kan ter icindeyim. Cgunda uyku saati geldi. Ses yapilacak seyleri bitirmege calisiyorum beyfendi kisisel bakiminda. Maç saatine kadar bakimini yapacakkimmac izleyebilsin kisisel bakiminiz bittimi suslendinizmi diyorum e yola vikcaz dio abdeslenelim. Abdestlende az cvklari oyala ben iki nefes alim iki takindirigim olmadan islerimi halledim de ainra yao ne yapiosan. Deli oldum aksam aksam.
408,403 soru
12,270,001 cevap
37,571 kullanıcı