0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ya biraz borcumuz var eşim gerçi borç olmasa da hep benim istememi bekler hiç kendinden çıkarıp harçlık vermez bende sıkıldım artık bunaldım gerçekten birinden sürekli bişey beklemekten arkadaşına misal hediye almak istiyorum ezilerek söylüyorum oda sağolsun o rahatlığı vermediği için böyle hep bı kere de bişey almam gerekiyor dediğimde hemen yapsın görmedim hep iki üç kere dedirtiyor bende gerçekten çok üzülüyorum kaç kere de konuştum harçlık belli ver bende kendime göre bakayım yok vermiyor rsmen ragliycam ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(14,150 puan) tarafından
Bi patla aylik yatinca versin yani surekli istemekle.olmazki
(1,719 puan) tarafından
Kavga bile ettim bu sebepten yok yine ayni
(14,150 puan) tarafından
Zor ozaman Allah yardimcin olsun yani bir esin bunu kendinin dusunmesi gerekir
(148 puan) tarafından
kendi harcamanı karşılayacak işler mi bulsan acaba, örgü örmek olur, al sat tarzı seyler olur ufaktan baslasan eşinden istemek zorunda kalmazsin, ya da direkt iş bul çalış
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
27 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 602 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,605 soru

23,847,021 cevap

319,670 kullanıcı

...