0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,410 puan) tarafından
Kızlar probiyotik damla olarak neyi önerirsiniz oğlumun gaz ve kaka problemi var lütfen yardımcı olur musunuz

5 Cevaplar

0 oy
(1,777 puan) tarafından
Provimkids öneririm. Çok memnun kalmıştık ama minicik 10 ml ya da 5ml boyu
(1,410 puan) tarafından
Ne için kullandın gülüm
(1,777 puan) tarafından
Kusura bakma şimdi gördüm ya. Bebeğim 20 günlüktü gazı vardı bağırsak hareketlerini düzenlesin ve bağışıklığı güçlensin diye almıştım 2 kez aldim sonra büyüdü gaz için gerek kalmadı şimdi hayırlısıyla 2 yaşına girecek. Sonbaharda tekrar almayı düşünüyorum hastalıklara karşı kuvvetli olsun diye canım inşallah size de şifa olur arkadaşlarıma falan hep önermiştim onlar da memnun kalmışlardı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm her damla her bebeğe iyi gelmez mecburen hepsini denemen gerekiyor kuzenim nurse harveys kullandı çok memnun kaldi ama bazı bebeklere iyi gelmedi bu damla
(1,410 puan) tarafından
Balım kuzenin ne için kullandı
tarafından
Gaz damlası olarak kullandi
0 oy
(406 puan) tarafından
Ben forbiome minies probiyotik kullandım çok memnun kaldım, kolik denilen bebeğim aslında kolik değilmiş bunu kullanarak öğrendim. Doktoruna danışarak kullanabilirsin.
(1,410 puan) tarafından
Bizimki de kaka yapamıyor gazı var uyuyamıyor
(406 puan) tarafından
Probiyotik şart ona ve gün içinde gaz masajları yapman lazım ayaklarını hareket ettirmen lazım. Bu konuda babalar daha iyi oluyor tecrübeyle sabit :) anneler strese girdiği için bebek bizlerde rahat edemiyormuş baba daha sakin olduğu için bu konuda bebek babanın kucağında masajla daha rahat yapıyormuş kakasını. Çevremde de çok tanık oldum benim kızımda öyleydi eşim kucağına alır ayaklarına masaj yapıp sonra ayaklarını karnına doğru iktirirdi 5 10 dakka sonra kızım pırt pırtla başlar kakayla bitirirdi işini :)
0 oy
(693 puan) tarafından
Maflor. Kullanıyorum 
(1,410 puan) tarafından
Memnun musun peki
(693 puan) tarafından
Evet canım pramütere bebeğim kabız sorunumuz vardı aşırı bunu kullandığımdan beri rahat kızım gaz sorunumuz da vardı sab simplex kullandım fayda etmedi cevremdekılrr zinco önerdi onu kulandım gaz sorunumuz ortadan kalktı
0 oy
tarafından
Dun aldık daha ıcımı en kolay olanmıs, enterogermına galıba 
(1,410 puan) tarafından
Ya bende araştırıyorum nbakalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,184 soru

12,464,941 cevap

46,860 kullanıcı