0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (491 puan) tarafından

merhabalar hanımlar bir türlü güzel kalıcı kokan yumuşatıcı bulamıyorum en pahalısını en ucuzunu denedim olmadı sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz kalıcı olarak . en son yumoş amber kullaniyordum makineden kaynaklimi bilmiyorum çamaşirlarda fazla koku bırakmıyo bimdeki bulut mavi konsantresini denedim evin her yeri koktu :)

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bingo manolya çiçeği güzeldi 

Yumoş hanımeli çok güzel 
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Yumoşun mavisi aralarındaki en kalıcısı gerçi bingo kullanmadım galiba onu bilmiyorum
(491 puan) tarafından
benimki makineden kaynakli fazla koku birakmiyo yıkandiktan sonra bulutun mavisi denedin evin her yeri koktu
0 oy
tarafından
Bingo güzel manyolya olan
0 oy
(687 puan) tarafından
Yumoş amber en çok kalıcı diyorsan mavisi birde bingo yumuşatıcı kırmızı olan var oda cok kalıcı bingonun tüm yumuşatıcıları cok güzel ben Yumoş mavi kullanıyorum 
(491 puan) tarafından
yumoş mavisini bende kullaniyodum zaten makineden mi kaynakli bilmiyorum yikandiktan sonra camasirlar fazla kokmuyor bimin bulut mavisini yikadiktan sonra her yer kokuyor evin ‍♀️
(687 puan) tarafından
Bimin mavisini bende kullandım güzeldi ama yumuşatıyor ben kokuya degilde yumuşatmasına bakıyorum bingo da çok güzel yumoş markada birde iki yada üc ayda bir makina temizleyici kullan
(491 puan) tarafından
kullaniyorum cnm 3 ayda bi makine temizleyicisi ile temizliyorum zaten makineb4 yıllik bir makine markası regal fazlada memnun degilim yakin bi zamanda degistiricem
(687 puan) tarafından
Bende degiştirmeyi düşünüyorum cok sesler cıkmaya başladı ama normal olarak cok memnunum makinamdan 4 yıllık benimde ne marka kullandıysam hep kalıcı oldu camaşırlarda bence makinanda ozaman sorun
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Bingo bebek fotoğrafi olani kullanıyorum kokusu kalıcılığı çok iyi 
(491 puan) tarafından
sürekli degiştirmek istemiyorum camasirlar mis gibi koksun istiyorum  :) dediginizide bi kere kullanmistim
0 oy
tarafından
Su an yumos Sıvı deterjana gectim yumusatici katmiyorum ama bu attiklarinin arasinda bingo beyaz ve kırmızı  abc mor cok guzel kullandim onlari
0 oy
(12,974 puan) tarafından
Cokmu dolduruyosun acaba makinayi
(491 puan) tarafından
yok cnm makine 8kg 4 yıllık regal makine memnun değilim yakın zamanda degiştiricem bosch alcam en fazla 4 5 kg atiyirum makineye kıyafet
0 oy
(5,191 puan) tarafından
Canım aslinda koku oluyor ama artık burnun alıştığı için sana kokmuyor gibi geliyordur ben devamlı bingo love kullanıyorum yıllardır 
(687 puan) tarafından
Ozaman senın evin Bingo kokuyordur ne güzel keşke bende birisinde kalsam

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 582 göst.
9 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
+1 oy
7 cevap 168 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,099 puan) tarafından soruldu

412,442 soru

12,416,956 cevap

45,057 kullanıcı

Kategoriler

...