Kızlar nerden baslayim bilmiyorum ki..
Kucuklukte her çocuk gibi anneme çok bagliydim.
Hatta babamın ve abimin anneme kötü muamelesi yüzünden babama da abime de düşman yetiştim.
Şu an ikisiyle de konuşmuyorum.
Ta ki 24 yaşıma kadar...
Zaten öncesinde de abim anneme küfür eden,el kaldıran,hakaret tehdit eden biri olmasına rağmen,
Ve ben senelerce çalışıp,yaşıtlarım arkadaşlarıyla sevgilileriyle gezerken,izinli olduğum zaman annemi alır,yemeğe gezmeye vs goturur,özel günlerinde hediyeler vs alırdım.
Abim calismazdi ben annem üşümesin diye marketten o tahta kasaları kartın kolileri sırtlar getirirdim kışın.
Çalışmadığım zaman bir ihtiyacim olsa utana sıkıla isterdim.gönülsüz verirdi.
Ama oğlu bütün gün bilgisayar başında oynarken talep etmediği halde bana gelip,"git abine cipsi al,kola sigara al"derdi.
Herkes te bana derdi annene ne kadar baglisin diye..
Ama o ne yaptı.Hep abimi benden önce tuttu.
Birgun annemin üstüne yürüdü ertesi gün benimle kavga etti.ve ben annemin üstüne yürüyünce polis çağırdım.annem de bana "seni öldürür git "dedi.
Ağladım ettim sen de gel dedim gelmedi.
Hatta dedim ki ifade ver veremem dedi.
Polisler beni aldı götürdüler sığınma evinde kaldım 1 gece.Tabi sığamadim oraya annemi düşündüm hep.
Ertesi gün annemi görmem lazim diye çıktım gördüm de..
Ama tamamen çıkmam gerekti görmem için öyle bir kural vardı.
Ve sonrasında 2 hafta cami avlusunda sabahladım. sonra öyle öyle toparladım iş buldum eve çıktım vs..
Sonralarda da evliligimde de çok şey yaptı neyse.
Annem mesela en son yaptıkları benimle para hesabı yapıp,benden para kacirirken oğluna kartını vermiş.Ve abim de annemden habersiz kredi çekmiş.
Ve hala kartı onda.niye veriyorsun ya yine yaparsa diyorum.yapmaz ben ona güveniyorum diyor.
Ona güveniyor ama benden para kaçırıp para hesabı yapıyor.
En son da yaptığı şey bu akşam dedi ki 24 ünde İstanbul'a gidecem 3 gün kalırım
dedi.
Biz de farkli ildeyiz şu anda.
Bende B12 ve demir aşırı düşük çıktı ve anemiye çevirmiş iğne tedavisi görüyorum.
Görüyor ne halde oldugumu saclarim parça parça koparak dökülüyor kolumu kaldıracak halim yok ve 2 yaş ve 4 aylık bebeğim var.iğnem de ayın 26 sında bitecek tekrar gidip yazdiracam.düzenli vuruluyorum.
Dedim ki ignem 26 sında bitecek 2 gün sonra git ne olacak dedim.
24 ünde abinin doğum günü onun yanında olacam diyor.
Ya sanki diyorum ki gezmeye eğlenmeye gidecem bekle.
kötü durumdayım görüyor da halimi.
Ben nasıl kizmayayim değersiz hissettirdi hep bana bunca zaman kendimi.
Ve ben genel olarak insanlardan değer görmüyorum biliyor musunuz.
Sonra neden duygusuzsun neden öfkelisin diye sorguluyor.sofrasini önüne koyup önünden alıyorum evi toparlıyor um yemeğini yapıyorum çamaşır bulaşık ya ne bileyim yaranamiyorum.
O pi.slik neler yaptı ama en değerli o aklım almıyor gerçekten