0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (993 puan) tarafından

Ablamın biyopsi sonucunda kanser tanısı konuldu.cok dua ediyorum yanılmış olsun diye :(

Daha önce tanidiginin başına gelen yada bilgisi olan varmı.lutfen bilgilendirin.cok çok üzgünüm,20 yaşında yatalak engelli çocuğu bakıma muhtaç

4 Cevaplar

0 oy
(2,480 puan) tarafından
RABBIM sifa versin biyopsi dogru sonuc diye biliyorum bendede ultrasonda kanserden suphelendiler biyopsi temizdi insallah yanılma olur  mutlaka  doktoruyla görüşsün  
(2,480 puan) tarafından
Kaçıncı evre
(993 puan) tarafından
Onu dememiş işte.direkt başka bir ile git demiş:(
(2,480 puan) tarafından
Kâğıt elinde var mi biopsi kağıdı mutlaka gitsin meme kanseri en cok görülen kanser ve en cok tedavisi olan bir kanser türü bisey olmaz ALLAH in izniyle zaman kaybetmesin hemen gitsin
(993 puan) tarafından
Var elinde gidecek, ama tedavisi çok uzun ve yıpratıcı.girumcemden biliyorum.
Allah tan tek dileğim iyi huylu olması
(2,480 puan) tarafından
Erken teshisse kemoterapi vs olmuyor genelde
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Korkunuzu anlıyorum Allah yardımcınız olsun ama meme kanseri tedavi edilebiliyor artık.Rabbim beterinden muhafaza eylesin evladına bagislasin
(993 puan) tarafından
Çok çok çaresiz, yaşadığı yerde düzgün doktor yok.gonderdigi il 6,7 saatlik Uzak.
0 oy
tarafından
Kuzenimin iki göğsünü birden aldılar ve silikon yaptılar . Rabb'im tüm hastalara acil şifalar versin içinde de ablana canım
(993 puan) tarafından
Amin, Allah razı olsun
0 oy
(5,988 puan) tarafından
Biyopsi sonucu yanılma olmaz lakin ameliyat olur, meme ve koltuk altı lenfleri alınır ve alınan tüm parçalar da patolojiye gönderilir. Sonuca göre kemoterapi ve radyoterapi alır. Siz dua edin agresif yapılı olmasın ve metastaz yapmasın. Çok geçmiş olsun 
(993 puan) tarafından
Biliyorum görümcem de vardı, çok uzun ve yıpratıcı bir süreç.

İlgili sorular

+9 oy
13 cevap 429 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sumisalii (1,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ZeynepGamze01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.