Ya kızlar 25 yaşındayım. Büyük oğlum 5 küçük de 2.5 yaşında. Küçük oğlumu doğurduktan sonra bende sürekli bir halsizlik yorgunluk var. Elim kolum kalkmıyor. Tahlil verdim temiz çıktı.
Sabah uyanır uyanmaz canım sekerli birşeyler istiyor. Bir de her zaman kahvaltıdan sonra bir yorgunluk çöküyor uyumak istiyorum. Ki uyuyorum da. Gece 8-9 saat uyuyorum yani çoğu zaman.
Ne yapmam lazım ne kullanmam lazım? Dinç dinamik olmak istiyorum. Supradayn falan var enerji veren ilaçlar onlardan kullansam faydası olur mu? Bir de her ay adetim 10 gün geç oluyor. Yeni evliyken 60 kg idim. Büyük oğlumu 85 ile doğurdum. Küçük oğlumu da 95 ile doğurdum. Şuan hala 95 im. Kilo da veremiyorum. Sürekli yemek yemek istiyorum. Anlamadım ya.. tahlillerim de temiz çıkıyor.
Başına böyle gelen var mi? Nasıl tedavi oldunuz?
Bilenler yok mu?
Bende böyleydim sürekli uyku hali olurdu evin tüm işini dip köşe 1 saatte yapmışım gibi halsiz olurdum bende tahlil verdim değerlerim normalinden de iyi çıktı doktora dedim ki değerlerim normalse ben niye böyleyim dedim hatırım kirilmasın diye 5 tane iğne yazdı b12 için iğne vermisti bide pharmaton kullanabilirsin dedi kullandım etkisini baya gördüm tavsiye ederim
1,486,701 soru
24,304,683 cevap
344,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın