Merhaba kızlar. 10 yıllık evliyim tek gorumcemle bir türlü sıcak olamadık ama sorunun benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Hep öyleydi soğuk yani .hatta rahmetli kayinvalidem al şu kızı arkadaşlarınla gezdir derdi . O da evli eşinin tarafiyla istese de istemese de mecburen takılıyor ama bize gelince yok.esimle arasi iyi arar konuşur sohbet muhabbet , bana gelince yok.cekiniyor desem ben de öğretmenim hareketlerime, sözlerime dikkat ederim hep bir yanlışım olmadı. Aramaz , sormaz, yeğenlerini ozlemez. Oturmaya gideriz yada onlar gelir arada normal konuşur ama arayayım sorayım durumu yok . Ben memlekete giderim , tatile gideriz geliriz hiç aramaz . Ben ararım ama o yine aramaz . Tuhaf değil mi ya ? Hiç bir şeyimize karışmaz, Allah var eşimi filan bana karşı doldurmalar filan da yok . Yok hiç bir şey anlayacaginiz. Ama insan bir halalik yapsın istiyor , benim çocuklarım o kadar az goruyor ki halalarini küçükken tanimiyorlardi. Ne biliyim dertsiz başıma dert mi arıyorum anlamadım. İsterdim ama gelsin gitsin samimi olalım. Gurbette yalnızım bir de aile olarak .insan hiç mi özlemez yeğenlerini anlayamıyorum.