0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben 22 yaşındayım 2 tane çocuğum var 18 yaşında evlendim severek eşim çok cimri umursamaz okeyci bizim için sadece boğaza para harcar başka şeylere hep param yok der ama okeyde falan harcar parlari 5 TL bile bırakmaz sana lazım olur diye neyse bugünde bişey diyeceğim terbiyem bozulacak 2 tane bekar arkadaşıyla bir yere gidip orda kalacaklar kamp gibi diyeyim onuda ben bekar arkadasinin sevgilisisinden öğreniyorum bana bişey demek yok gece orda kalacakmış bide :angry:kartini geçen gün yanlışlıkla trendolya kaydetmisim şeytan diyo al ne var ne yoksa gençsin giyip kusanacaksin takip takistiracaksin diyo sizce yapıyım mi böyle bişey beni bosarda bu manyak :D

Onay kodu istemiyor kayıtlı olduğu için cimri olduğu için belki bir daha yapmaz böyle bir şey benim aklıma bir tek bu geldi çünkü hiçbir şekilde beni umursamıyor umursasa iki çocukla beni bırakıp gitmezdi haber bile vermeden nasıl ceza vermeliyim tecrübeli olanlar yazsın lütfen

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaptığı çok yanlış size haber bile vermemesi bide eğer ihtiyacınız olan hiç biseyi almıyorsa yapmanız doğru olur yani ben olsam yapardım kocami tanırım oyle bisey yapsam söylenir kızar biraz ama öyle çokta şey yapmaz ama siz kocanız tanıyorsunuz eğer olay çok büyüyeceğini düşünüyorsanız yapmayin
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
Hiç birsey de yapamaz al 

Ve evli adam bence ailesi dışında hiç kimseyle tatile kampa gi de mezzz hatayı başta yapmışsın 
(1,348 puan) tarafından
Ben ne yaptım da beni tinlayan yokki doverim keserim dedi gitti
(327 puan) tarafından
Kolay di öyle kesmek dövmek bekar kalsaymış o zaman gönlü el veriyor yani senin evde tek kalmana
Kendi hee istediğini yapar karısına gelince otur oturduğun yerde diyen adamdan bsy de beklemeyin açıkçası
(1,348 puan) tarafından
Bişey beklemiyordum sadece cezalandırmak istiyorum cimri olduğu için de aklıma bu geldi
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Telefona onay kodu gidiyor eşinin kendi numarası kayıtlı ise ondaki onay kodunu girmeden alışveriş yapamazsn . 
(1,348 puan) tarafından
Gitmiyor canım onay kodu istemiyor kayıtlı olduğu için
0 oy
(10,307 puan) tarafından
Onay kodu eşinin numarasına gider kodu vermezse alamazsın bir dene istersen bişey kaybetmezsin
(1,348 puan) tarafından
Gitmiyor canım geçen denedim
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Senin eşinin nasil tepki vereceğini sen daha iyi bilirsin işin ucu kacicaksa kötü olacaksanız hiç yapma derim
(1,348 puan) tarafından
Kötü oluruz büyük ihtimalle ama onu cezalandırmak istiyorum
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Eve geldiğinde büyük olay çıkaracaksa hiç kalkışma canım çocuklarına yazık eşini yaptığına sözüm varda yok 
(1,348 puan) tarafından
Çok kararsızım onu cezalandırmak istiyorum canım
0 oy
tarafından
ben olsam alırdım bence sende almalısın parası olmasa alma adama yazık derdim ama madem herşeye var sana yok bı seferde sana var olsun 
(1,348 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok pahalı ya takımlar falan hala açıyorum ben ona
tarafından
Bana acımayana ben hiç acıyamam valla
0 oy
tarafından
Onay kodu direk eşine gider o onay kodu vermezse alışveriş yapamazsin
tarafından
Kayıtlı kartta onay kodu gitmiyor en azından bana gelmiyor ziraat kart kayıtlı
tarafından
Kayıtlı bile olsa gidiyor benim
(1,348 puan) tarafından
Eşime de gitmiyor onay kodu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 215 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 448 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 442 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,338 cevap

37,687 kullanıcı

Kategoriler

...