0 oy
338 göst.
Aile kategorisinde (271 puan) tarafından
İyi geceler kızlar yarın görümcem geliyormuş en son bayram da gelmişti aynı şehirde oturuyoruz ama biraz mesafe aramızda yarım saat kadar en son geldiğinde 8 aylık hamileyim üst kata ev yaptık onun betonu felan camlara gelmişti ben 6 aylık hamileyken karnım yoktu silmiştim ama iki kat yapıldığı için tekrar kirlendi kaynanamda ona sil dedi hamiledir pencereye sıkışıyor karnından dolayı silemiyor dedi oda silmek için yanıma geldi bende yok dedim benim kuzenim gelip silecek dedim ısrarla silecem dedi bende birşey demedim artık ve camları sildi diye küstü bende kustugunu bilmiyordum ve giderken abla artık ne zaman geleceksin yeğenini görmeye gelirsin bir ay sonra dedim çünkü gidince 2,3 ay gelmiyor çalıştığı için ben ne zaman geleceksin diye sorunca ölüm olmadığı sürece gelmem dedi üstüne bide gelip eltim hakkında konuşup konuşup gidip herşeyi ben demişim gibi anlatmış eltim ve kaynanama bide demiş ben onun yanına sırf ağzından laf almak için gidiyorum kendisi 30 yaşında bense 24 yaşındayım yarın geldiğinde nasıl davranmaliyim sizce evimde ayrıldı annesi babası 3 ncü katta bense 4 ncü katta oturuyorum geldiğinde hiç aşağıya gitmek istemiyorum oğlumu görmek istiyecek 19 aylık oğlum var çok seviyor isteyecek biliyorum sizce ne yapayım 

5 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
Hiçbirşey yapmıcaksın görmek isterse gelsin görsün özel hürmete gerek yok  
(271 puan) tarafından
Geldi diye de aşağıya inmim
(409 puan) tarafından
Tabi canım ne iniceksin çok mu hürmetkar biri işim vardı vakit bulamadım dersin olur biter iş çıkar kendine
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
cehennemın dibine gelsın banane oyle ınsandan asla ıcımde tutmam arar agzıma gelenı sayar muhatap olmazdım cocugumu da giremez boyle bırı
(271 puan) tarafından
Kaynanam laf söyler benim zaten yeteri kadar stresim var bide bunlarla uğraşmak istemiyorum ben aşağıya gitmicem laf söyleselerde diyecem ağzına verecek laf yoktu ondan gelmedim
0 oy
(773 puan) tarafından
Sakın inme aşaga  huzursuzlugun artar o gelsin.
(271 puan) tarafından
İnmeyince laf söyleyecekler o zaman ne diyecem ben o gittikten sonra kaynanam biliyorum ağzına geleni söyler bana
(271 puan) tarafından
Ben zaten inmek istemiyorum iki ayaklı iblis kendisi ne işim olur ki onun gibi biriyle yaşını başını almış ama insan olamamış
(773 puan) tarafından
Isim vardi de o neden gelmedi de demek korku vermemissinn kaynanana agzinin payini vermemissin
(271 puan) tarafından
En büyük hatam bu zaten hep bana ağzına geleni söylediler hep laf soktular kırdılar hep sessiz kaldım
0 oy
(983 puan) tarafından
Hiiç sen gitme boş ver. Bi şey derse ölüm olmadı hayırdır dersin
0 oy
tarafından
Görümce gorumce gormiyim ömrümce 
(271 puan) tarafından
Bende gorumceyim ben 24 yaşındayım yengem 19 yaşında hep abla olmak istedim ona ama bu sefer de o hep bana ön yargılı oldu her anında yanında olmaya çalıştım ama bide kendi gorumcelerime bakıyorum aman yarabbim
tarafından
Bende gorumcelerime abla olayım dedim baktım resmen kullaniliyorum bastım tekmeyi ne haliniz varsa görün dedim şimdi  bende görümce olsam geline yardımcı olurum fazlada yüz göz olmam onun hayatına bile karışmam benim kiler gibi
(271 puan) tarafından
En güzeli hep mesafe

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 251 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
12 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Havin06 (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 384 göst.
12 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Havin06 (2,521 puan) tarafından soruldu