İyi geceler kızlar yarın görümcem geliyormuş en son bayram da gelmişti aynı şehirde oturuyoruz ama biraz mesafe aramızda yarım saat kadar en son geldiğinde 8 aylık hamileyim üst kata ev yaptık onun betonu felan camlara gelmişti ben 6 aylık hamileyken karnım yoktu silmiştim ama iki kat yapıldığı için tekrar kirlendi kaynanamda ona sil dedi hamiledir pencereye sıkışıyor karnından dolayı silemiyor dedi oda silmek için yanıma geldi bende yok dedim benim kuzenim gelip silecek dedim ısrarla silecem dedi bende birşey demedim artık ve camları sildi diye küstü bende kustugunu bilmiyordum ve giderken abla artık ne zaman geleceksin yeğenini görmeye gelirsin bir ay sonra dedim çünkü gidince 2,3 ay gelmiyor çalıştığı için ben ne zaman geleceksin diye sorunca ölüm olmadığı sürece gelmem dedi üstüne bide gelip eltim hakkında konuşup konuşup gidip herşeyi ben demişim gibi anlatmış eltim ve kaynanama bide demiş ben onun yanına sırf ağzından laf almak için gidiyorum kendisi 30 yaşında bense 24 yaşındayım yarın geldiğinde nasıl davranmaliyim sizce evimde ayrıldı annesi babası 3 ncü katta bense 4 ncü katta oturuyorum geldiğinde hiç aşağıya gitmek istemiyorum oğlumu görmek istiyecek 19 aylık oğlum var çok seviyor isteyecek biliyorum sizce ne yapayım