Kızlar oncekı posta gelen cevaplar ıcın cok tesekkur ederim oncelıkle hepinize. Sorumu duzenleyemedıgım ıcın post actım esimi cocuk konusunda zorlamıyorum genelde bazılarınız bunu yazmıs ama bu tarz bısey yok kızdıgım nokta bu zaten. Oglumuz 7 yasına gırdıgınden berı kardes ıstıyor ve bızde hep konusurduk 7 yada 8 yasında bır tane daha olur dıye oglumuz da isteyince ortak kararla cocuk fikrini denemeye basladık. ben 2 yıldır aslında ıstıyordum kendı ıcımde ama baskı olamasın dıye dile bıle getirmedim cocuk zorla yapılacak bısey degıl zaten. Suan bu kadar kızmamın sebebı esıme de bu kandırmak yerıne benı ıstemıyorum dese bende her ay oldu mu diye umut etmek yerine kabullenirim. Tekrar cok tesekkur ederim cevaplarınız ıcın bunu acıklama geregı duydum cunku sanırım herkes benım baskı sonucu hamile kalmaya calısyorım sanmıs keske oyle olsaydı adam haklı der susardım ama o kendısı de ıstedı ortak kararla basladık daha sonra ıc dunyası da bellı kı. vazgecmıs. Gece cok ustune gıdınce itiraf etti oglumuza cok duskun fazla duskun hatta ustune baska cocuk sevemem dıye korkuyorum diyor bu yuzden boyle yapmıs yanı evet kandırmış benı ama tek sebeb bu mu bilemiyorum. Ve kırıcı bı durum acıkcası kandırılmak