Bende ilk kez bu sene yaptım hep annem veriyordu domatesleri biberleri güzel yıkadım kabuklarını soydum robottan geçirdim biz pütür pütür ağza gelince sevmiyoruz hemde daha pratik niye ufrasiyim ki biberleri de doğradım bi avuç bi avuç çekilmiş domatesin içine katarak ayarladım fazla olmasın biberi diye gözüme iyi gelince ocağa koydum kaynattim kopurdukce karıştırdım sonra altını kisiga aldım kapatmadim soğumadan siseleyim diye yarım ltlik kavanozlarima koydum ağzını sıkıca kapattım ben önce ters tarafa doğru 3 kere çeviriyorum dişleri tam oturuyo sonra düz tarafa çeviriyorum sıkı oluyo hattaesim tekrar sikacakti ben iyi sikamadiysam diye hiç sıkmadı zaten iyi olmuş diye sonra onları bi bezin üzerine masaya ters şekilde dizdim direk kapağı kapatınca koydum yoksa hava alabilir 24 saat öylece masanın üzerinde durdu üstüne sofra örttüm takip ettim tisss diye ses gelirse patlamış oluyo çünkü gelmedi maşallah yerleştirdim hepsini kapaklarını kavanozlarini önceden yıka kapaklari kaynar suya şok çıkar mis gibi olur