Kızlar görümcem dengesizin teki 2 doğum yaptım her ikisinde de inanın hergun geldi hele ilkinde 1 ay burda kaldı cinnet geçirecektim en son eşime boşanmayı teklif ettim zor bela beni ikna etti evimde kaldım gidecektim yani ikincide çocuk yok diye burda kalmadı şimdi 3.ye doğum yapacağım gene taktı bana sürekli habersiz gelmeye kalkıyor günde 3 kez arıyor bişey demiyorum diye bokunu çıkardı resmen taciz ediyor bıktık artık 4 senedir canıma tak etti çok sessiz biriyim bişey de diyemiyorum yüzüne söylemeye başlasam şu hamile halimle doğuma 10 gün kala kavga edecez hastalanacam saçını başını yolup kendime bı zarar verecem diye kendimden korkmaya başladım bende uzun bı mesaj atma kararı aldım gelmeyin rahatsız oluyorum vs vs şeklinde iki dogumumda da yaptığı rezillikleri de söyleyip bidaha beni aramamasini isteyecem bu seferde rezillik çıkarırsa eşimle boşanma aşamasına gelmekten korkuyorum sizce mesaj atsam daha iyi değilmi ve en son da numaranı siliyorum bu zamana kadar saygısızlık olmasın diye ağzımı açmadım ama artık kesinlikle görüsmek istemiyorum diye söyleyeceğim nasıl olur sizce