3 gündür kocam olacakla kriz içerisindeyiz galiba gerçekten bitti bazı şeyler çocuktan sonra aşırı değişti aramızdaki 18 yaş vardı ailem ilerde çok sorun olur evlenme dediler dinlemedim sevgisine bana sahiplenişine inandım şu son zamanlarda hiç huzurumuz yok ne konuşmaktan anlıyor nede beni bu kadar üzdügünden benim derdim zengin adam benim derdim para başka birşey demiyor oysaki açıkladım size önceki postumda biz ne zorluklar çektik tam rahat ettik derken eşime birşeyler oldu o kadar kalbimi kırdı ki bana yalandan ağlama derdin ne diyor huzurum yok borcluyken daha rahattım diyor sana dünyaları verseler doymazsın diyor böyle para hesabı yapan biri değildi ben üzülsem oda üzülürdü bir zamandan sonra konuşurduk anlardı beni şimdi lafları söylüyor terbiyesiz seviyesiz bir şekilde sana ne oldu diyorum kendine bak diyorum inanamıyorum resmen o adam gitti başka bir adam geldi benden çok arkadaşları ile vakit geçiriyor bende sabahttan beri gözlerim şişti ağlamaktan ciddi anlamda boşanmayı teklif etcem sonumuz pek iyi gözükmüyor hakkınızı helal edin bir kaç gündür çok doluyum
Yaslariniz arasında çok fark var yanlış anlama ama büyük cesaret Mesela senin kafana onun kafası uymaz
Üzüldüm. Eski postlariniza baktim da aslinda size tokat atarak herkesin icinde rezil ederek kumanda firlatarak babanin evine yollarim ....diyerek
1,497,997 soru
24,470,416 cevap
355,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın