0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (1,994 puan) tarafından
Yine başladı kabusum ne yapsam fayda etmiyor herşeyi denedim her gün bu saatlerde başlıyor bacaklarımın ağrısı sabah kadar geçmiyor o kadar değişik bir ağrı ki tam adının hakkı yani huzursuz bacak ne ağrı gibi ne başka bir şeye benziyor ama beni mahvediyor bıktım artık magnezyum aldım soğuk suya tuttum kantaron yağı sürdüm yok

9 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin doktora gittiginde ne diyor hamile misin
(1,994 puan) tarafından
Hamileyim doğumdan sonra geçer dedi magnezyum veriyor sadece
(67 puan) tarafından
Bende çok hastayım sabah halsizlik yorgunluk yataktan kalkamıyorum sanki kırk ton üstümde var da yürümede bile zorluk çekiyorum . İkindi oluyor geçiyor . Normale dönüyorum ama her gün oluyor bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen daha ne zaman dogurcan bacım bi doğur ferahlayacan 
(1,994 puan) tarafından
Daha2 ayım var gülüm bir kurtulsam hayırlısıyla en azından tek derdim çocuklar olur canım sağlam olur
tarafından
Ay kıyamam sana daha da çokmuş olur hayatim her zorluk bitiyo bi şekilde
(1,994 puan) tarafından
İnşallah doğumdan sonra geçer de rahatlarım çok değişik bir ağrı sancı gibi aslında tam oğlan gece uyumaya başladı şimdi de bacağım uyutmuyor
tarafından
Benimde öyleydi bacağım sanki bağımsızlığını ilan etmiş gibiydi üstüne yardım olmazdı katlardim olmazdı bacaklarımın arasina yastık koyardım olmazdı dogmudan sonra ne ara geçti anlamadım aklıma bile gelmemiş surda 2 ay sık dişini
(1,994 puan) tarafından
Öyle yapacağım mecbur başka seçenek yok zaten. Rabbim kolay geçirsin
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Sabır et  dogurunca geçicek inşallah   son 2 ay  ne gecem ne gündüz  uyku vardı dogurunca   geçti
(1,994 puan) tarafından
Benim de işte son 2 ayda başladı çok yoruldum bu durumdan inşallah doğumdan sonra geçer
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Günlük bir şişe maden suyu tüket canım bende de vardı magnezyum.la.berabwr hergun maden suyu içerdim hamilelikte olmuştu şükür geçti bı daha yaşamadım 
(1,994 puan) tarafından
Bir de onu deneyeyim canım çok sağol inşallah doğumdan sınra heöer
(4,904 puan) tarafından
Benım bacaklarım kilitlenir oynatamzdim esim çekerdi oyle duzelırdi, hergun maden suyu içerdim iyi gelirdi
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Benimde kolumda kolumun dirsek kısmında vardı bir ara çok fena uyuytmuyor sadece gece ve akşam geliyordu geçti çok şükür sanırım magnezyum eksikliği sebebi ile oluyordu bendeki ne yiyip ictiysem o eksikliği kapattım sanırım çok geçmiş olsun sana da
(1,994 puan) tarafından
Gebelikte oluyor dediler de ilkinde olmamıştı bunda mahvoldum çok zor
0 oy
tarafından
Hamilelikte benim de kabusumdu o ikinciye oyuzden çok korkuyorum:/Allah yardımcın olsun yurusende geçmiyor hicbirsey fayd etmiyor
(1,994 puan) tarafından
Benim ilkimde böyle bir şey olmadı hiç bu ikinci çok yordu
tarafından
Çoğu kişi çevremde  ikinci kolay oluyor diyorlar neymiş hiç anlamiomusum bile doğurana kadar demekki YALAN.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım annelik zor çok zor
0 oy
tarafından
Rabbım şifa versin 
(1,994 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(3,511 puan) tarafından
Benim de son 3 ayım kabus gibiydi artık uykusuzluktan ağlıyordum felaket bacaklarım ağrıyordu uyuşma kasılma sanki biri sopayla dövmüş gibi uyaniyordum. Doğuma 10 gün kala demir iğnesi vuruldum kendime geldim ne kasılma ne bir şey. Doğuma 10 gün kala mis gibi uyudum. 
0 oy
(829 puan) tarafından
Benimde yanma ve yerinde duramama şeklinde oluyor haremde ettirince rahatlıyo o da birkaç saniyeligine demir ya da b12 eksikligi sebebiyle oluyormuş pekmez içiyorum sabah aksam keciboynuzu pekmezi çok ise yaradi hiç olmuyo artik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
7 cevap 129 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hafize12345. (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 110 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hafize12345. (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine eftelya (9 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,721 cevap

41,889 kullanıcı

Kategoriler

...