Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Böyle evlilik olurmu çok yanlızim
0
oy
643
göst.
20 Ağustos 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Evde hep tek başıma oturuyorum eşim denilicek insan sürekli sokakda geziyo hala bekar kafasında sanki evi ocağı yok gibi zaten tır şoförü yanımda olamiyo hep yanlızım onun harici pazar günleri izinli öğlene kadar elinde telefon yatıyor öğleden sonra saat 2 miydi neydi çıktı gitti çarşıya bu saate kadar eve adım atmadı siz olsanız ne yaparsiniz arıyorum oturuyorum arkadaşlarımla diyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
0
oy
20 Ağustos 2023
Expertmom
(
1,012
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah'ım kimsenin başına vermesin sorumsuz bir eşi
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin amin inşallah ❤️ benim eşim çok çok çok şükür Rabbime. 6 senelik evliyim. Daha 1 günden 1 güne arkadaşlarım ile gezeceğim demedi. Evinden işine işinden evine. Köye de gidersek beraber gider geliriz. Rabbim herkese benim eşim gibi bir eş nasip eylesin. Ben çok memnunum Rabbim De ondan memnun olsun. Gerçekte sorumsuz eş çok kötü
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Maşallah size de ....
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Ağustos 2023
Defne defo
(
154
puan)
tarafından
cevaplandı
Öncelikle sabrını Allah'a ver namaz kıl kuran oku guruplara gir Allah için yaşa koca bu kadar takilmazmis ben. Bunu anladim
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Keşke takilmasa.. :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Glsh14
(
2,638
puan)
tarafından
cevaplandı
E sende onun gibi takıl gez arkadaşların la.bulus ailenle.yakinsan onlarla görüş akraba falan ..sende onu umursama bakalım
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben biyere gidince on kere arar ne yaptın ne ettin, niye eve hala gitmedin anneme gitsem laf yerim kavga eder benle benim hiç arkadaşım yokki..
20 Ağustos 2023
Glsh14
(
2,638
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay ne sinir bozucu yaaa . Rabbim yardımcın olsun kuzum ne diyim
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Masallinam38
(
747
puan)
tarafından
cevaplandı
SİNİR OLDUM
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bide beni düşün ;(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Sende bu gece arkadaşının koynunda yat de. Bune sorumsuzluk ya, eşim öyle bir şey yapsa tartışmayı bile aşabilir, bir gün izin günü varsa benimle geçirmeli.
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Gecirmiyo malesef .. bende bıktım bunu nasıl düzeltebilirimki eve gelir yüzüme baktığı yok..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Eda nur
(
1,472
puan)
tarafından
cevaplandı
Karşıma alıp konuşurdum rahatsız olduğumu ve evli olduğunu hatırlatırım böyle yaşamak istiyorduysan evlenmeseydik derdim :(
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Hep diyorum az önce geldi eve bana diyorki niye yatmadın bende niye yatayim uykum yok dedim. Bu saate kadar ne yaptın neden bizimle vakit geçirmiyorsun diyorum cevap vermiyor sanki boş duvara konuşuyorm.
20 Ağustos 2023
Eda nur
(
1,472
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy ben cildirirdim herhalde Allah yardımcın olsun ama konuşmadan da çözülmez
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin :( konusabilsek keşke okadar boşanma aşamasından dondukki sürekli sözler verdi hep değişecegini söyledi ama hiç düzelmedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Canan123
(
4,658
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah'ım yardımcın olsun sinir bozucu yaaa
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin:((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Glsm444
(
309
puan)
tarafından
cevaplandı
Alın karşınıza konuşun bu şekilde bir yere varamayacagini yiprandigimizi herşeyi anlatın yani evli olduğunu hatırlatın ona o umursamaz oluyorsa sen de olacaksın gormeyeceksin gelince yemeğini ver odaya çekil umursama sen ne kadar umursarsan erkeklerin afedersin bı taraflari kalkıyor ona onun umrunda olmadığını göster bak nasıl değişir o Zaman
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Aslında inan çok üstüne düşmüyorum . Şimdi geldi bana diyorki neden yatmadın bende dedim niye yatayim. Bu saate kadar ne yaptın niye bizimle vakit geçirmiyorsun bekar gibi dolaniyorsun diyorum boş duvara konuşuyorum sanki cevap vermiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
sedaac
(
1,013
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuğunuz yoksa kibarca bir bye bye deyin.Ugrasilmaz ergen kafada kocayla.Cocugunuz varsa da dua edin düzelsin diye yapacak bişe yok .
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Çocuğum var bitane 2 yaşında.. bu ara sürekli boşanmayı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum konussamda bir faydası yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bosarim o ne öyle eve para getiriyor o zmn bide bedenini kullanıyordur zaten isini yolda haledyordr
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Cinsel ilişkiye çok düşkün sırf bazen onun için yanaşıyor. Başka türlü yok sevmiyo bile beni.. bilmiyorum keşke boşamak kolay olsaydı.
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kolay niye zor olsn meslgnyokaa bile bulursun bir is
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Asgeri ücretle bu devirde geçinmek çok zor .. 2 yaşında çocuğum var bide.. bilmiyorum bende hep boşanmayı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Oraları dusunursek millet asgari ücretle çocuk okutuyor ailen yokmu sefilik cekerim koca cekmm nafakada verir 3.4 bin
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Peşimi bırakmıyor kaç kere aileme gittim hep geldi seviyorum bırakmam boşamam dedi, bosanirsan çocuğumu vericen dedi kurtulamadım ailem hep barıştırmaya çalıştı.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Zhlfrk
(
7,629
puan)
tarafından
cevaplandı
Arkadaş evlıklte olmuyor öle gez toz bıt eşin arkadaşı dostu sevgili eşi olmalıdır
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok ne gezeriz ne evde oturur bişey izleriz o ayrı dünyada resmen ben ayrı dünyada.. ilk zamanlar güzeldi sonradan hep bozuldu. 3 senedir de değişmedi. Sokak manyağı. Gidip bir cafeye.oturmayali aylar oldu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Adalett
(
57
puan)
tarafından
cevaplandı
Maalesef bende o durumdayım şuan benim eşim de saat 9 a kadar işte olur 9 dan sonra eve yemek yemeğe gelir gelmez ya arkadaşım çağırıyor der çıkar yada abimin yanında küçük bir isim var der çıkar zaten gün boyu görmüyorum seni bari akşamları evde dur yada bir tık eve erken gel zmninda yemek yiyelim diyorum ama boş hiçbir pazar günü de evde asla durmaz her cumartesi Pazar köyde çok bunaldım bu durumdan gerçekten
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynı durumu paylaşıyoruz. Ve benimki hep böyleydi 3 sene oldu daha hiç düzelmedi hep sabır etttim ama bu ara çok boşanmayı düşünür oldum.
20 Ağustos 2023
Adalett
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende 2 buçuk yıldr evliyim geldiğimden beri öyle düzelmedi galiba duzelmicekte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ağustos 2023
Minemf
(
4,438
puan)
tarafından
cevaplandı
Koynuna da arkadaslsrini alirsin deseydin. Evet birey olarak da arkadaslari ile gorusebilir gezebilir ama hepten bekar gibi takilmamaz ayarini bulamazsa ben de onun ayarini bozarim sahsen
20 Ağustos 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Söylüyorum herşeyi ama sanki boş duvara.konusuyo gibiyim.. gezsin bişey demiyorum. Ama öğlen 1-2 de çıktı gece 11 de geldi.
20 Ağustos 2023
Minemf
(
4,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla isin zor canim boyle giderse bi gun geldiğinde beni evde bulamayacaksin diyebilirsin. Gozu korksun biraz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2023
Güneş ☀️
(
14,805
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle tipler evlenme meraklısı olur sonra derler aldım karıyı kafam rahat dışarıda gezer tozarım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2023
dunyali _birisi
(
302
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuk yoksa boşanmayi düşünürdüm. Bu kadar kolay mı boşanmak demesin kimse böyle evlilik olmaz. Evini yolunu bilmeyen adamla ömür geçmez. Evlilik adı üstünde EVlilik. Artık evinde oturacaksın. Sen nasıl her gün çıkıp durmuyorsan o da oturaxak evinde. Madem çok seviyor gezmeyi arkadaşlarının koynunda yatsin. Maşallah diyorum ben zorluyorum eşimi artık ya çık bir arkadaşlarınla havan değişsin diye. Adam kendisi diyor artık arkadaş gezme tozmak falan bitti evli adamım ben diye. Lütfen bu ne sorumsuzluk ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
197
göst.