0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşim Instagram kullanmıyor. Facebook kullanıyor ve geçenlerde Facebook ta izlenilen video geçmişi diye bir şey keşfettim bakmak istedim öyle aşırı açık seçik değil ama mesela film sahneleri olur ya örneğin yalı çapkını fragmanı ya da yakınlaştığı sahneler falan onlara da bakmış. İlk önce görmezden geldim sonra ara ara bakmaya devam ettim geçmişine onun bundan haberi yok. Neyse baktım o tarz sahneleri izlemeye devam ediyor..hani daha çok futbol ve haber videolari izliyor ama arada onları da görünce ben sinir oldum en sonunda patladım. Dedim geçen gün denk geldim açık saçık videoları izliyorsun o da inkar etti tabiki. Dedim gözlerimle gördüm yok diyor. Neyse konuyu kapattım bugün de tuvalete girdi elinde telefonla giriyor tuvalete çıktıktan sonra telefonu oğlum aldı ben de ondan aldım baktım yine geçmişine. Şu yurt dışında saçma sapan bir adam var ya sokak röportajları yapan hani kızlara ne zaman bekaretinizi kaybettiniz gibi terbiyesizce sorular soruyor onları izlemiş. Bir de açık saçık kızlar vardı yine. Ben şimdi ne yapayım. Bunalri gördükçe midem bulanıyor yakıştıramıyorum. Hani diyorum önüne gelmistir belki geçmiştir ama sanmıyorum da çünkü orda izlendi ibaresi var. Siz ne yapardınız. Susayım mi artık telefonunu kurcalamayayim mi yoksa yüzüne mi vurayım bilemedim. Çok kararsızım. :((
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Facebook çok tehlikeli bı platform şu anda.Varos yuvası olmuş.Bence hesabını kapattırin.İnstagram da eski kalitesinde değil ama Facebook tan bı tık daha seviyeli.Instagram kullansın.Gerci bu tip erkekler akıllı telefon bile kullanmamalı bence.
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
******** köpek benim ki de aynısını yapmıştı Allah bunları bildiği yapsın pis sapıklar nefret ediyorum bende 
0 oy
tarafından
Aptalı oyna ama ***** olma. İlk önce o baktıklarının fotoğrafını çek kendi telefonunla kanıt olsun. 

Zaten sen yokken kötü şeyler izlemiş kanıt topla 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 296 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Venus2020 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 262 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Selimin annesi (8,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,298 puan) tarafından soruldu

379,382 soru

11,356,291 cevap

34,832 kullanıcı

...