0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (391 puan) tarafından
Kızlar fındık zamanı malum annemle ablamda fındıga gitti bende şehir dısından geldim ailemin yanına yardım amaclı ama biraz işin dozu kactı gibi benımde kızım var ablamın 3 cocugu var ılı gundur bakıyorum uc cocukla benden iş beklıyorlar surat yapıyorlar yemek yaptım kapıları supurdum evi topladım bi çamaşır vardı umutmusum yıkamayı hemen annem ablam söylenmeye basladı cok sınırlendım bende kızdım onlara herkes cocguna baksın ben bakıcı degılım memnun degılsenıx yapın dedim haksızmıyım sizce annem hasta ablamında ihtiyacı yok yani gitmese gitmeye bilir ama ben sucku oldum yine 

3 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından
Bence haklısın herkes kendi çocuğuna baksın 
(391 puan) tarafından
Bunu soyleyımce kotu ben oldum 3 yasında kıızm var üstüne rahatsızım biraz bildikleri halde Boyle konusmalarına üzüldüm insan degersız hıssedıyor
(1,070 puan) tarafından
Bazen ne yaparsan yap insanlara iyilik yaramaz boşver sen kendi cocugunla ilgilen
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Evde yaşanan anne kız kavgaları gibi geldi bana.Bazi ablalar kız kardeşlerini yönetmeyi yardımcı gibi kullanmayı sever sizin ablaniz da öyle sanırım.Yani ihtiyacı yoksa otursun baksın çocuklarına.Teyze anne yarısıdır ama birakiyorsan da elestiremezsin teşekkür edersin
(391 puan) tarafından
Yani insan bi tesekkur beklıyorken Boyle surat cekıyorum birde istiyorlar ki ben herseyi yapayım ama 3 cocukla cok zor üstüne rahatsızım bıldıklerı halde Boyle yaptılar
0 oy
tarafından
Sen bakıcılij yapmaya mi geldin ki ablaninkine bakıyorsun sana güvenip gidiyorlar bnece bu kadarına sujretsinler
(391 puan) tarafından
Vallhi o niyetle cagırmıslar kızdım ama siz paranızı kazanırken ben burada cocuk bakıyorum hastayım birde teswkkur bile etmıyorsunuz benım karım ne bu durumda dedim yorgunluktan baska birsey degil dedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
4 cevap 264 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 451 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 551 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,311 puan) tarafından soruldu