0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (457 puan) tarafından
Niye böyle oluyor anlamıyorum kavga etmedik son zamanlarda ama laf sokmaları başladı bende ona laf sokuyorum artık. önceden yapmazdı bunu. karsımda otursa bile batıyor bana böyle sinir oluyorum niye böyle oldu anlamadım. 

4 Cevaplar

0 oy
(8,551 puan) tarafından
Ne zamandan beri var ?
(457 puan) tarafından
1 aydır falan anlamlandıramıyorum da bunu
(8,551 puan) tarafından
1 ayda çok uzun ya, büyük ihtimal kavgada birşeyden nem kaptin demekki onada kinlenince unutamiyosun sanırım.
(457 puan) tarafından
Yani sürekli eski tartısmalarımız geliyo aklıma affedemedim içimde galiba.
(8,551 puan) tarafından
Konu ne tam olarak ?
(457 puan) tarafından
Çocukla ilgili annesi ile ilgili genelde. Bi tartısmada tokat attı onu unutamıyorum hakaret etmişti bide.
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Arada bana da oluyor canım şeytan vesvese veriyor herhalde geçiyor sonra
(457 puan) tarafından
1 aydır var benim aşağı yukarı her hareketi batıyor onda pek masum da değil aslında hiç ilgilenmiyor çocukla sürekli bilgisayarda oyun oynuyor
0 oy
tarafından
İnan şuanda bende öyleyim eşim evlendiğimiz ilk zamanlar çok tatlı dilliydi 2.5 sene oldu ama sonradan öyle değişti ki sürekli laf sokuyor kendiyle ilgili hiç ama hiç birşey paylaşmaz söylemez demin de yüzüğünü parlattırmış aa yüzüğün dedim parlattım dedi Hıı dedim diye dünya laf soktu çok sivri dilli 
(457 puan) tarafından
Bizde temmuzda 2 sene olacagız belli bi zamandan sonra böyle oluyor demek ki.
tarafından
Olmayanda var be canım buda bizim şansımız:(
Kocamın dili iğne olmuş resmen seviyorum ama böyle davranınca felaket soğuyorum o anda
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Aman oluyur bazen arada bende de eşime laf sokarım kasıtlı deil hemen kedi gibj sokulur kalbinj mi kırdım sana bilemden bişey mi dedim falan bazende sevgi yumağı yesem içim rahat etmez insanlık hali olur bazen çok takma 
(457 puan) tarafından
Benim hiç öyle şeyler yapmıyor işte odun gibi bişey bildiğin kütük canım bile demiyor artık evlendiğimizden beri. Afedersin sadece yatakta aşkım diyo. Nefret ediyorum artık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 430 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,623 göst.
14 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 370 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu