0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar iki oğlum var 3 e hamileyim kız çocuklarını çok seviyorm hep hayaliyle yatıp kalkıyorum bugün düşündüm oğlumda var 3.5 yaşında kızım doğsa onları ihmal edermiyim bipmiyorm nasıl davranacagimi diğer oğlumda 8 yaşında olacak inşallah siz nasıl yapıyorsunuz Rabbım evlatlarım arasında ayrımcılık yapan insanlardan eylemesin 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Valla bende bıtane var :D Allah omur versın ama 2. Olmadıgı ıcın bılmıyorum buyuk ıhtımal 2.yı bu kadar sevemem dıyorum, ıkı cocuklu olanlar sevılıyor dıyo ama ölürüm yani 2 kısıyı bu kadar seversem kafayı yerım :D

(159 puan) tarafından
Bende öyle diyordum ama ikinci doğdu şuan o daha tatlı geliyor sevgi olarak aynı ama küçüğü daha çok seviliyor
(2,310 puan) tarafından
Bnde böyle derdim ama yok ya başka oluyor :))
tarafından
Yok kızlar kımse duru kadar sevmez 2. Yı ben emınım, aılenın tek torunuydu, butun ılgı sevgı onda, babamı at yapıyo sırtında tasıtıyo kendını birde vallahı kendı cocugum doye demıyorum cok canayakın cok sevecendır yoldan gecene opucuk atar ben 2.nın de boyle guleryuzlu olcagını sanmıyorum :D
(2,310 puan) tarafından
Benimm büyük kızda aynı senin kız yolda geceb el sallar güler bu ikinci kızım bı asık surat görme:D
-Reklam-
0 oy
(10,360 puan) tarafından
Benimde en korktuğum şey istemeden farkında olmadan ayrımcılık yaparsam falan. Benim de iki oğlum Rabb'im hayırlı evlat etsin inşallah. 
(159 puan) tarafından
Amin ecmain insallah
0 oy
(7,750 puan) tarafından

Benimde iki oğlum var biri 14 aylık ol ak üzere biride 3 buçuk yaşında 

Ayrımcılık değilde büyük oğlum küçük bişey yapmasın zarar vermesin diye onun peşinde koşuyorum  ve bazen acaba ayrımcılık yapıyormuyum diye korkuyorum bende 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Dogurmadan önce benimde en çok korktuğum şeydi çünkü 6 yıl sonra yaptık 2. Yi

Ama şükür hiç öyle bişey olmadı ikisi de ciğer parem
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Oyle olmuyor canını sıkma hiç benim oğlan da 6 yaşında kızım da 7 aylık bende çok istedim nasip etti şükür kiz başka oluyor tabi gerçek den kendini zorla sevdiriyor derler yaa oyle ama oğlum da göz bebeğim kızım da 3 sinede içim gidiyor:))
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Erkek çocuklar çok umursamaz belki böyle durumlari.Benim iki kızım var büyük kızım sürekli kardeşini kıskanır onu daha çok seviyorsunuz der .Çok nazlı buyuttugumuz için bizi paylaşmak istemiyor.Yani siz öyle yapmasanız da çocuk ayrım yaptığınızı düşünebiliyor çok da kasmamak lazım.
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kiz olurmu bnde iki tane bir kiz bir oglan ikiside melek ikiside canim asla bi gram bile farkli degil.
0 oy
(4,308 puan) tarafından
Hic oyle olmuyor. Benim iki oglum var ikincisi 3,5 aylik. Ilkinin tadi hep baska cunku ilk annelik deneyimlerim onunla. Ama sevgi ilgi ikisinde de ayni. Dengeyi kuracagini dusunuyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 477 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 1,337 göst.
19 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubra.mirac (494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 189 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslem Egemen (158 puan) tarafından soruldu

409,032 soru

12,294,001 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...