Kızlar insan hayatı bu kadar ucuz mu gerçekten ya basit bir endoskopi ya yanlış ilaç yüzünden neredeyse Ben ölebilirdim ya da başka bir rahatsızlık ortaya çıkabilir di eğer anestezi doktoru fark etmeseydi O ilacı bana enjekte etseydi direkt ya beyne pıhtı atmasına ya da kalbimde sorunlar çıkmasına sebep olacaktı Her ikisi de zaten çok riskli hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen bana dopamin vermeye çalıştılar yanlış ilaç enjekte edeceklerdi o ilacı o ilaç direkt enjekte edilebilen bir ilaç da değil düşündükçe elim ayağım titriyor böyle o an verdikleri sakinleştirici yüzünden tepki veremiyordum anestezi için sakinleştirici vermişlerdi sonrasında zaten kusmaktan anestezinin etkisinden kurtulamadım sadece eşimi gördüğümde direkt olayı anlattım ben neredeyse ölüyordum dedim bana yanlış ilaç vereceklerdi dedim eşim de o anestezinin etkisiyle yanlış konuştuğumu ne dediğimin farkında olmadığımı sanmış ama gerçekten çok korktum öyle bir hata nasıl yapılır gitsem şikayet etsem hiçbiri kabul etmeyecektir sonuçta verilen bir ilaç yok ilaç yerinde duruyor diyecekler o yaşanan olayı yok sayacaklar etmesem belki benden sonra gelenler ya da başka bir zaman olan birine yine yanlış ilaç verecekler söyleyin bir akıl verin lütfen